Keystone logo
National Taiwan Normal University Bachelor in de elektro-optische engineering
National Taiwan Normal University

Bachelor in de elektro-optische engineering

162號, Taiwan

Request duration

Engels,

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

National Taiwan Normal University (NTNU) richtte in 2001 het Graduate Institute of Electro-Optical Science and Technology (IEO) MS-programma op onder het College of Science, gevolgd door de Ph.D. Programma in 2005. Het Undergraduate Program of Electro-Optical Engineering (UPEOE) werd opgericht in 2018 en biedt het undergraduate-programma onder het College van technologie en engineering.

Het cultiveren van talenten met gedegen fundamentele kennis van fotonische technologie is een overheersende taak van UPEOE. UPEOE biedt cursussen aan voor studenten die zich toeleggen op onderzoek van zowel theoretische als toegepaste aspecten. Twee belangrijke onderzoeksgebieden zijn inbegrepen: (1) Fotonische materialen, apparaten en systemen, en (2) Bio-nano-medicijnen en medische beelden.

UPEOE biedt een breed scala aan opleidingsprogramma's op universitair niveau, van algemene cursussen in fotonisch / optica tot onafhankelijk onderzoek. Door hen worden studenten gecultiveerd om de vaardigheden te hebben om onafhankelijk onderzoek te ontwikkelen met teamwork leiderschap. Ongeacht of de studenten daarna blijven studeren aan de graduate instituten of gaan werken in de gerelateerde industrieën, ze zullen allemaal uitstekende prestaties leveren.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen