Keystone logo
National Taiwan Normal University Bachelor of Design
National Taiwan Normal University

Bachelor of Design

162號, Taiwan

Request duration

Engels,

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De basis van onze afdeling heeft tot doel zich aan te passen aan de hedendaagse tendens van internationaal design en de dringende behoefte aan ontwerptalenten in Taiwan. We ontwerpen niet langer cursussen met de hulp van traditioneel ontwerponderwijs, maar geven prioriteit aan het cultiveren van professionele talenten die de onmisbare elementen voor multidimensionaal denken uitrusten, zoals hieronder: "de strategie in ontwerp", "de uitgebreide diensten in ontwerp ”En“ de professionele esprit op de werkplek ”.

1) Het integrale concept is bedoeld voor de opbouw en inspiratie van creatief denken. 2) Ons curriculum is ontworpen om zich aan te passen aan de toekomstige behoeften van ontwerptalenten voor de hele creatieve ontwerpindustrie. 3) Naast het uitrusten van onze studenten met professionele knowhow, legt ons curriculum de nadruk op de multidimensionale en cross-over kennis en is het georganiseerd volgens toekomstige eisen voor ontwerptalenten. 4) We overleggen met elk van onze studenten om er zeker van te zijn dat ze de bekwaamheid hebben om spontaan eigen professionele basistechnieken te verwerven, zich te wijden aan verdere studies en deel te nemen aan buitenschoolse activiteiten met betrekking tot hun interesses. 5) In termen van toekomstige carrièrekeuzes van onze studenten, wijdt het curriculum zich aan het cultiveren van toekomstige managers voor de ontwerpindustrie en talenten met het vermogen om vrijelijk over te stappen tussen verschillende professionele velden.

6) We zullen geleidelijk de tijd van ontwerpcursussen verminderen, met als doel onze studenten vrije tijd te geven voor hun streven naar professionele zelfstudie en buitenschoolse activiteiten. Ondertussen leggen we nog steeds de nadruk op het verwerven van goede smaak, waarmee we ook de professionele kwaliteit van onze cursussen verhogen. 7) We leggen de nadruk op artistieke prestaties en horizonverbreding. 8) We hechten vooral veel waarde aan internalisering en houden vaak per jaar internationale workshops, seminars, ontwerpfora en evenementen om ideeën uit te wisselen. 9) We bieden onze studenten toegang tot zowel internationale als nationale kunst- en designtijdschriften en bieden hen zo de beste manier om het concept van creatief ontwerp te benaderen en te verwerven.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Bachelorstudium für Medientechnik und-design
  • Hagenberg, Oostenrijk
 • Bachelorstudium für Hardware-Software-Design
  • Hagenberg, Oostenrijk
 • Bachelor in het ontwerp (visuele communicatie)
  • South Melbourne, Australië
  • South Brisbane, Australië
  • + 1 meer