Keystone logo
National Taiwan Normal University Bacheloropleiding Podiumkunsten
National Taiwan Normal University

Bacheloropleiding Podiumkunsten

162號, Taiwan

Request duration

Engels,

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

In december 2009 keurde het kabinet de eerste lezing van de “Wet ontwikkeling culturele en creatieve industrie (ontwerp)” goed. De act zal worden vermeld als een nationaal prioritair beleidsproject, waarin 'performance art' een sleutelproject zal zijn.

Undergraduate Program of Performing Arts zet de missies van het Graduate Institute of Performing Arts voort - niet alleen toegewijd aan het onderwijzen en bestuderen van professionele kennis, maar ook het onderhouden van een goede, nauwe relatie met andere industrieën. Daarom heeft deze opleiding tot doel kunst, het bedrijfsleven, de productiesectoren en academische bronnen effectief te integreren met professionele docenten van hoge kwaliteit. De integratie met de diepgaande menselijke kunsten en esthetiek van de National Taiwan Normal University (NTNU) zal het vermogen van studenten tot innovatief denken en de implementatievaardigheden cultiveren. Het wordt de kern van het Taiwanese onderwijs in podiumkunsten en bevordert de Taiwanese podiumkunsten, professionals in de creatieve industrie en uitstekende docenten.

Het programma integreert docenten van relevante appartementen bij NTNU om professionele en praktijkoverschrijdende cursussen van podiumkunsten te ontwerpen. Met het creatieve en professionele onderwijs zal er een integratie zijn van wetenschap en technologie, geesteswetenschappen, kunst, management bij NTNU. Dit toont het beste voordeel van podiumkunsten in de relevante velden en industrieën.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Bachelor of Music in Kerkmuziek
    • Helsinki, Finland
  • Bachelor of Music in klassieke muziekuitvoering: accordeon
    • Helsinki, Finland
  • Bachelor of Music in klassieke muziekuitvoering: houtblazers (fluit, hobo, klarinet, fagot of saxofoon)
    • Helsinki, Finland