Keystone logo
National Taiwan University Of Science and Technology - Taiwan Tech

National Taiwan University Of Science and Technology - Taiwan Tech

National Taiwan University Of Science and Technology - Taiwan Tech

Invoering

De National Taiwan University of Science and Technology werd op 1 augustus 1974 opgericht als het National Taiwan Institute of Technology (NTIT). Het was de eerste instelling voor hoger onderwijs in zijn soort binnen het technische en beroepsonderwijssysteem van ons land. Door dit systeem uit te breiden naar het hoogste niveau, was deze nieuwe school bedoeld om te voldoen aan de behoefte die door onze snelle economische en industriële ontwikkeling was ontstaan aan hoogopgeleide ingenieurs en managers op bachelorniveau. In 1979 en 1982 voegde NTIT respectievelijk master- en doctoraatsprogramma's toe.

Op 1 augustus 1997 kreeg NTIT een upgrade naar de universiteitsstatus en veranderde de naam in 'National Taiwan University of Science and Technology', ook wel bekend als 'Taiwan Tech'. Op dat moment reorganiseerde de school zich in de vijf hogescholen. Na dertig jaar groei en evolutie bestaat Taiwan Tech momenteel uit zes hogescholen, waaronder engineering, elektrotechniek en computertechniek, management, design, vrije kunsten en sociale wetenschappen en toegepaste wetenschappen.

Taiwan Tech heeft vijf campussen: de belangrijkste campus van Taipei en bijkantoorcampussen in Tu-Cheng, Keelung, Gong-Guan en Chupei, met een gecombineerde totale oppervlakte van 29,44 hectare. De hoofdcampus, gelegen in een district van Taipei met gemakkelijk vervoer en een prachtige omgeving, beslaat een oppervlakte van ongeveer 10 hectare. De huidige inschrijving omvat 5.605 studenten en 4.902 afgestudeerde studenten met 415 voltijdse faculteiten.

Onze visie is om Taiwan Tech uit te bouwen tot een internationale toegepaste onderzoeksuniversiteit die hightech- en managementpersoneel produceert met het vermogen om op mondiaal niveau te concurreren en zo de toekomstige groei van ons land en onze samenleving te ondersteunen.

Locaties

  • 43號

    Section 4, 106, 43號

    Vragen