Keystone logo
National Yunlin University Of Science And Technology - YunTech

National Yunlin University Of Science And Technology - YunTech

National Yunlin University Of Science And Technology - YunTech

Invoering

Op basis van de traditionele en kernwaarden van de universiteit, "Oprechtheid, eer, doorzettingsvermogen en originaliteit", bevordert YunTech studenten tot professionals met kennisbeheer, die internationaal competitief zijn en die een gelijke nadruk leggen op geesteswetenschappen en technologie.

Cursussen en programma's aanbieden op basis van de educatieve visie van YunTech en professionals aanmoedigen op het gebied van engineering, management, design en geesteswetenschappen.

Onderzoekscentra oprichten en technologiegerelateerd onderzoek uitvoeren om de technologische en culturele normen van het land te verbeteren.

Om haar dienstverlenende rol als technologische universiteit te ontwikkelen door industriële sectoren de mogelijkheden te bieden voor geavanceerde studie en het promoten van industriële technologische dienstverlening en on-the-job training.

YunTech promoten om wereldwijd erkend te worden door te leren van de ervaringen van andere landen in de ontwikkeling van hoger onderwijs en gretig internationale samenwerking aan te gaan, en zo een van 's werelds beste universiteiten te worden.

Locaties

  • 123號

    Section 3, 64002, 123號

    Vragen