Keystone logo
Next Education Group BSc (Hons) International Business Management (Top-Up) - London Metropolitan University, VK
Next Education Group

BSc (Hons) International Business Management (Top-Up) - London Metropolitan University, VK

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

12 Months

Engels

Full time

Request application deadline

Jun 2024

GBP 4.400

Blended

Invoering

Versnel uw carrière met onze BSc (Hons) International Business Management (Top-Up) - London Metropolitan University, VK. Converteer uw hogere nationale diploma in één jaar naar een Brits diploma. Verkrijg expertise op het gebied van leiderschap, strategie, internationaal zakendoen, innovatie, economie en organisatiecultuur. Ons moderne programma omvat een consultancyproject, dat ervoor zorgt dat u klaar bent voor de echte wereld. London Met biedt het volledige universitaire programma, met 100% inhoud rechtstreeks van de universiteit.

Wat is er gaande?

Ooit was een gevorderd niveau of een beroepskwalificatie goed genoeg voor het leven. Tegenwoordig is een diploma een essentiële kwalificatie, of u nu van plan bent te solliciteren naar een nieuwe baan, aan een promotie werkt, een hogere studie solliciteert of zelfs migreert. Veel organisaties zijn op zoek naar afgestudeerden om hun toekomstige talentpijplijn op te bouwen. Ze geven de voorkeur aan bedrijfskwalificaties die een reeks functies in een organisatie kunnen vervullen.

Ben jij klaar voor deze verandering?

Blijf niet achter en ga niet overhaast naar een masteropleiding voordat je een diploma hebt behaald, want een diploma is de beste basis die iemand kan hebben.

Toegang krijgen tot het laatste jaar van een BSc (Hons) International Business Management (Top-Up) - London Metropolitan University, UK-diploma kan uw carrièreplannen zeker versnellen. U kunt uw hogere nationale diploma of een andere relevante kwalificatie binnen een jaar omzetten in een volledig Brits diploma. De IBM-graad is ontworpen om je vaardigheden te ontwikkelen over een reeks onderwerpen, zoals leiderschap, strategie, internationaal bedrijfsmanagement, innovaties, economie, organisatiecultuur, enz. In overeenstemming met de moderne wereld omvat de IBM-graad een consultancyproject en een snijdende opleiding. Geavanceerde bedrijfssimulatie om u klaar te maken voor de echte wereld. Met London Met studeer je het volledige programma dat wordt aangeboden aan de Universiteit in Londen, waarbij 100% van de inhoud en kwalificatie rechtstreeks van de universiteit komt.

leerplan

Over de school

Vragen