Keystone logo
Northeastern Illinois University BA in middelbaar onderwijs
Northeastern Illinois University

BA in middelbaar onderwijs

Chicago, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 22.726 / per year *

Op de campus

* ingezeten collegegeld 12 credit-uren per semester: $ 412,20 / credit-uur. Collegegeld voor niet-ingezetenen 12 credit-uren per semester: $ 824.40 / credit-uur. Er kunnen extra kosten van toepassing zijn

Invoering

De BA in Middle-Level Education biedt studenten de kennis, vaardigheden en aanleg om succesvolle leraren te zijn in de klassen 5-8. Studenten zullen curricula ontwerpen op basis van onderzoek, authentieke geletterdheid en normen. Studenten werken samen met een middenklassenteam, ouders, de school en de lokale gemeenschap.

Studenten kunnen een aantekening verdienen voor minimaal één discipline: sociale studies, wiskunde, wetenschappen en / of taalkunst. Studenten moeten twee klinische ervaringen voltooien in klaslokalen van de klassen 5-8 en gedurende 16 weken fulltime lesgeven aan studenten in hun goedkeuringsgebied.

Het programma is landelijk geaccrediteerd door de Association for Middle-Level Education.

Programma voordelen

Via de BA in Middle-Level Education komen studenten in aanmerking voor de Illinois Middle-Grade Professional Educator License om les te geven in hun goedkeuringsgebied (en). Studenten zullen de vaardigheden hebben die nodig zijn om dynamische, kritische en ontwikkelingsgevoelige klaslokalen van de middenklasse te creëren.

minderjarigen

  • Wiskundige en wetenschappelijke concepten

Carrièremogelijkheden

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen