Keystone logo
Northeastern Illinois University BS in milieuwetenschappen
Northeastern Illinois University

BS in milieuwetenschappen

Chicago, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 34.625 / per semester *

Op de campus

* ingezeten collegegeld 12 credit-uren per semester: $ 412,20 / credit-uur. Collegegeld voor niet-ingezetenen 12 credit-uren per semester: $ 824.40 / credit-uur. Er kunnen extra kosten van toepassing zijn

Invoering

Het BS in Environmental Science-programma streeft ernaar de vele interacties tussen de omgeving en zijn componenten aan te pakken, inclusief de impact van menselijke activiteiten op het milieu en hoe het milieu de mens beïnvloedt. Milieuwetenschap raakt de kern van milieukwesties door de wetenschap erachter te begrijpen en om wetenschappelijk verantwoorde oplossingen te ontwikkelen.

Het Environmental Science-programma bevordert de ontwikkeling van probleemoplossende vaardigheden, een brede en solide wetenschappelijke kennisbasis op veel wetenschappelijke gebieden zoals geologie, hydrologie, biologie, scheikunde en natuurkunde, evenals milieubeleid.

Programma voordelen

Dit programma leert effectieve teamsamenwerking omdat het begrip van en oplossingen voor milieuproblemen vaak expertise op verschillende gebieden omvat. Teamvaardigheden, inclusief leiderschapskwaliteiten, zijn van vitaal belang voor de milieuwetenschapper.

minderjarigen

  • Natuurkunde

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen