Keystone logo
New Jersey Institute of Technology Bachelor of Science in cyberpsychologie
New Jersey Institute of Technology

Bachelor of Science in cyberpsychologie

Newark, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

USD 14.790 / per year *

Op de campus

* Inwoners van New Jersey; 30.808 USD per jaar voor niet-inwoners van New Jersey

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Cyberpsychologie

Cyberpsychologie is een toegepaste psychologieopleiding die de interactie tussen mens en technologie en de invloed van technologie op menselijk gedrag bestudeert.

BS Cyberpsychologie

Cyberpsychology bij NJIT, een innovatief nieuw bachelordiploma, brengt traditionele psychologische cursussen, informatica en informatiesystemen, en gloednieuwe cursussen die direct ingaan op psychologische verschijnselen en actuele problemen die voortkomen uit onze digitale wereld.

Doelstellingen van het programma

Cyberpsychologie bouwt voort op dezelfde kernvakken als de Bachelor of Science in Science, Technology and Society, die studenten kennis laat maken met de relaties tussen samenleving, technologie en de mondiale omgeving. Na het vestigen van een basis in psychologie, technologiestudies en onderzoeksmethoden, voltooien studenten cursussen in sociale psychologie, sociale netwerkanalyse en gebruikerservaring, evenals een afstudeerproject van hun eigen ontwerp.

Uiteindelijk zullen studenten van het programma exposeren en / of deelnemen aan:

 • Professionele communicatie en gedrag: studenten zullen zich ethisch gedragen en leren om ideeën degelijk te verwoorden door middel van traditionele vormen van drukwerk en nieuwe vormen van digitale geletterdheid.
 • Academische uitmuntendheid: na het vestigen van een basis in psychologie, technologiestudies en onderzoeksmethoden, voltooien studenten cursussen in sociale psychologie, sociale netwerkanalyse en gebruikerservaring, evenals voltooien ze een afstudeerproject van hun eigen ontwerp.
 • Professionele vaardigheden voor diverse beroepen: Afgestudeerden zijn goed uitgerust om tal van carrièremogelijkheden na te streven, waaronder onderzoeker op het gebied van gebruikerservaring, ontwerper van gebruikerservaringen, marktonderzoekers, advertentieanalyse en verkoop, digitale analist, consultant, merkstrateeg, afgestudeerd onderwijs in de sociale en gedragswetenschappen.

toelatingen

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • BSc Data Science, AI & Digital Business
  • Berlin, Duitsland
  • Potsdam, Duitsland
 • B.Sc. Computertechnologie
  • Berlin, Duitsland
 • BSc (Hons) in computerwetenschappen - specialisatie data-analyse
  • Kuala Lumpur, Maleisië