Keystone logo
New Mexico Highlands University

New Mexico Highlands University

New Mexico Highlands University

Invoering

New Mexico Highlands University is een openbare, door de staat gerunde instelling in Las Vegas, New Mexico, met centra in Santa Fe, Albuquerque, Rio Rancho, Farmington en Roswell, die niet-gegradueerde en afgestudeerde graden aanbiedt.

Missie

New Mexico Highlands University is een openbare universiteit die onze lokale en wereldwijde gemeenschappen bedient. Onze missie is om kansen te bieden aan niet-gegradueerde en afgestudeerde studenten om een uitzonderlijke opleiding te volgen door creativiteit, kritisch denken en onderzoek in de vrije kunsten, wetenschappen en beroepen binnen een diverse gemeenschap te bevorderen.

Visie

Onze visie is om een vooraanstaande, allesomvattende universiteit te zijn die levens en gemeenschappen nu en voor toekomstige generaties transformeert.

Kernwaarden

  • Uitmuntendheid
  • verscheidenheid
  • Toegankelijkheid
  • Ontvankelijkheid

people, girls, women
StockSnap / pixabay

Internationale studenten

Een thuis weg van huis

Naar een nieuw land komen kan eng zijn. Maar bij Highlands bieden we je een thuis weg van huis.

Hier verdwaal je niet in de menigte.

Dat komt omdat je bij Highlands meer bent dan een student. Je bent familie.

Dit betekent dat we verder gaan dan we. We staan voor je klaar als het erop aankomt.

Een ding dat je snel zult ontdekken, is hoe benaderbaar je professoren en adviseurs zijn, of je nu onderzoeksondersteuning nodig hebt of gewoon wilt praten.

Je zult ook een staf vinden die oprecht om geeft en wil helpen. Ze zijn er trots op ervoor te zorgen dat ze bieden wat u nodig heeft, of het nu gaat om transportdiensten naar lokale winkels, zodat u uw benodigdheden kunt inslaan of recreatieve uitstapjes naar nabijgelegen staats- en nationale parken.

Ben je klaar om een verandering aan te brengen die je leven zal veranderen?

Een plek als geen ander

Over openluchtrecreatie gesproken, u zult meteen versteld staan van de unieke natuurlijke schoonheid van Las Vegas, New Mexico, op slechts 45 minuten van Santa Fe. Het combineert woestijnlandschappen met weelderig groen en bergen en biedt een ervaring als geen ander.

Waardeer wat de vier seizoenen te bieden hebben, van zwemmen tot skiën tot wildwatervaren. Ons recreatiecentrum stelt zelfs gratis materiaal ter beschikking!

Hoewel we een kleine school zijn, bieden we een levendig diverse sfeer. Vierentwintig landen, waaronder Nigeria, Jamaica, India en China, zijn vertegenwoordigd op Highlands.

Volg een virtuele campusrondleiding!

150329_photo-1596495578065-6e0763fa1178.jpg
Jeswin Thomas / unsplash

Leer van de besten

Studenten komen van over de hele wereld voor onze hoogwaardige professoren, bekend in hun vakgebied. Maar deze professoren zijn meer dan alleen opvoeders. Ze zijn ook mentor.

Ali Romero, student mediakunst, zei bijvoorbeeld over de professoren Mariah Fox Hausman en Angela Meron: “Mariah en Angela hebben me niet alleen zoveel geleerd, ze geven ook om hun studenten en hun succes. Het is verbazingwekkend wat je kunt bereiken als je mensen als Mariah en Angela als je leraren en mentoren hebt. "

Real-life vaardigheden

In een enquête onder afgestudeerden in 2019 gaf 97% van de respondenten aan tevreden of zeer tevreden te zijn over de kwaliteit van het onderwijs in hun major.

De enquête was gevuld met commentaren waarin professoren werden geprezen als "zeer deskundig en professioneel" en voor het onderwijzen van "meer van waar de echte werkomgeving om draait" door "vaardigheden, praktische toepassingen en middelen te bieden bij het werken met klanten". Studenten waren ook blij met de overvloed aan mogelijkheden voor 'praktijkgericht onderzoek voor zowel afgestudeerden als niet-gegradueerden'.

Kortom: wij zetten ons in voor uw persoonlijke en professionele groei.

Locaties

  • Las Vegas

    New Mexico Highlands University Box 9000 Las Vegas, New Mexico, 87701, 87701, Las Vegas

Opleidingen

Vragen