
Bachelor of Science in hotel-, restaurant- en toerismemanagement
Las Cruces, Verenigde Staten
DUUR
4 Years
TALEN
Engels
TEMPO
Full time
DEADLINE VOOR AANMELDING
Aanvraagdeadline
EERSTE STARTDATUM
Vraag de vroegste startdatum aan
STUDIE FORMAAT
Op de campus
Beurzen
Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren
Invoering
De School of Hotel, Restaurant & Tourism Management zet zich in voor de brede landtoekenningsmissie van New Mexico State University . De missie van de school is om in de behoeften van onze kiezers te voorzien door middel van innovatief onderwijs, onderzoek, dienstverlening, professionele toepassingen en partnerschappen in een multiculturele en internationale omgeving.
Deze bacheloropleiding bereidt studenten voor op toezichthoudende en managementposities op alle gebieden van de diverse en groeiende horeca- en toerismesector. De volledige bachelor of science-opleiding is beschikbaar via de hoofdcampus van NMSU en volledig online via NMSU Online. Het programma biedt ook een basis voor voortdurende ontwikkeling om door te stromen naar een hoger managementniveau of om ondernemerskansen na te streven. In dit servicegerichte, professionele programma brengen docenten, studenten en partners uit de industrie theorie en praktijk samen om uitmuntendheid op het gebied van hospitality management te bewerkstelligen. Het curriculum is ontworpen om studenten op te leiden als individuen en professionals in een veranderende samenleving. Studenten volgen een kerncurriculum met cursussen in een breed spectrum van vaardigheden en kennis die nodig zijn voor zakelijk en persoonlijk succes. Ze ontwikkelen een individueel plan met een faculteitsmentor voor het selecteren van professionele keuzevakken op basis van hun interesses. In elke HRTM-klasse van de hogere divisie moet een cijfer C- of hoger worden behaald om aan de vereisten van de major te voldoen.
Studenten zijn verplicht deel te nemen aan een stageprogramma dat pas wordt aangeboden na voltooiing van 400 uur werkervaring in de horeca. De stagereeks bestaat uit drie cursussen van één studiepunt: HRTM 307 Professionele ontwikkeling , HRTM 408 Hospitality Internship en HRTM 409 HRTM Internship Seminar en omvat nog eens 400 uur in het veld, normaal gesproken de zomer tussen het junior- en seniorjaar van de student. De HRTM 408-cursus is een voorwaarde voor verschillende van de laatste cursussen op 400-niveau van de student. Aan het einde van zowel het werkervaringspracticum als de stage hebben studenten dus minimaal 800 uur professionele werkervaring in het vakgebied.
Speciale kenmerken van de school voor hotel-, restaurant- en toerismebeheer
De School of Hotel, Restaurant and Tourism Management biedt uitstekende mogelijkheden voor ervaringsgericht leren. Studenten volgen praktische cursussen over eten en drinken, vergaderen en evenementen in het 100 West Café en de Bobby Lee Lawrence Academy of Wine. Het Hospitality Technology Lab biedt plaats aan 36 personen voor cursussen waarbij gebruik wordt gemaakt van hospitality-simulatie en algemene softwareprogramma's.
De School of HRTM heeft een speciale relatie met het NMSU Courtyard by Marriott hotel en Total Management Systems, Inc. om onderwijsmogelijkheden voor onze studenten te bieden. Bedrijfsleiders en vastgoedbeheerders zijn frequente gastsprekers in de lessen. Parttime banen, stages en managementmogelijkheden zijn beschikbaar bij het pand en op andere locaties van het bedrijf in de staat. Andere industriële partners die actief betrokken zijn bij het programma en beurzen en andere mogelijkheden voor studenten bieden, zijn onder meer de New Mexico Beef Council, New Mexico Restaurant Association, de American, Greater Albuquerque en El Paso Hotel & Lodging Associations, New Mexico Hospitality Association, New Mexico Wine Association, Latino Hotel Association en nog veel meer.
De school herbergt het Marriott Hospitality Futures Center. Het centrum wordt gefinancierd via een subsidie van de J. Willard en Alice S. Marriott Foundation. De kantoorsuite is zo ingericht dat de campus en de omliggende gemeenschap de vele mogelijkheden kunnen ontdekken die beschikbaar zijn bij het verkennen van een carrière in de horeca. Het organiseert gefaciliteerde workshops en heeft een sterke toewijding om studentengroepen, openbare scholen en onze industriële partners in heel New Mexico, El Paso en de omliggende gebieden te bereiken. De jaarlijkse carrièrebeurs van de HRTM brengt elk voorjaarssemester 30 tot 40 bedrijven naar de campus om studenten te interviewen voor banen, stages, managementtrainingsprogramma's en andere carrièremogelijkheden. Veel recruiters komen ook op andere momenten van het jaar naar de campus.
Uitstapjes naar grote vakbeurzen door het hele land en excursies naar horecagelegenheden zijn slechts enkele van de professionele activiteiten die beschikbaar zijn voor onze studenten. HRTM's Faculty Led International Program (FLIP) neemt studenten elke zomer mee naar Florence, Italië. De afdeling National Society for Minorities in Hospitality van de school is uiterst actief en vertegenwoordigt HRTM bij vele hogeschool-, universiteits- en nationale activiteiten. Andere studentenorganisaties zijn onder meer Eta Sigma Delta, Delta Sigma Pi, College Ambassadors en Peer Mentors.
Galerij
leerplan
Kern vakken
Studenten moeten voldoen aan alle universitaire diplomavereisten, waaronder: algemene onderwijsvereisten, vereisten voor het bekijken van een wijdere wereld en keuzevakken voor een totaal van ten minste 120 studiepunten met 48 studiepunten in cursussen met het nummer 300 of hoger. Ontwikkelingscursussen tellen niet mee voor de diplomavereisten en / of keuzevakken, maar kunnen nodig zijn om de nodige cursussen Engels en wiskunde te volgen.
Algemene educatie
Gebied I: Communicatie - 10
Engelse compositie - Niveau1
Kies een van de volgende opties:
- ENGL 1110G- Samenstelling I- 4
- ENGL 1110H- Compositie I Honours- 4
- ENGL 1110M- Compositie I Meertalig- 4
Engelse compositie - niveau 2
Kies een van de volgende: - 3
- ENGL 2210G- Professionele en technische communicatie- 3
- ENGL 2221G- Schrijven in de geesteswetenschappen en sociale wetenschappen- 3
- ENGL 2210H- Honours voor professionele en technische communicatie- 3
- ENGL 2215G- Geavanceerde technische en professionele communicatie- 3
Mondelinge communicatie
Kies een van de volgende: - 3
- AXED 2120G- Effectief leiderschap en communicatie in de landbouw- 3
- COMM 1115G- Inleiding tot communicatie- 3
- COMM 1130G- Spreken in het openbaar- 3
- HNRS 2175G- Inleiding tot communicatieonderscheidingen- 3
Gebied II: Wiskunde
- MATH 1350G- Inleiding tot statistiek- 3
Gebied III/IV: Laboratoriumwetenschappen en Sociale/Gedragswetenschappen-10-11
- ECON 1110G- Onderzoek naar economie- 3
Gebied III: cursus laboratoriumwetenschappen (4 studiepunten)
Ofwel een gebied III/IV: cursus laboratoriumwetenschappen of cursus sociale/gedragswetenschappen (4 of 3 studiepunten)
Gebied V: Geesteswetenschappen- 3
Gebied VI: Creatieve en Schone Kunsten- 3
Algemeen onderwijs keuzevak - 3-4
Elke "G"-cursus, met uitzondering van Area I en cross-listed cursussen
Een grotere wereld bekijken - 6
Afdelings-/collegevereisten
- HRTM 2130- Hotelactiviteiten I- 3
- HRTM 1120- Inleiding tot toerisme-3
- HRTM 1130- Inleiding tot Hospitality Management- 3
- HRTM 2110- Veiligheid, sanitaire voorzieningen en gezondheid in de horeca- 1
- HRTM 2120- Grondbeginselen van voedselproductie en service- 3
- HRTM 301- Hotel-, restaurant- en toerismemarketing- 3
- HRTM 302- Hospitality Management Boekhouding- 3
- HRTM 304- Gastvrijheid en reisrecht- 3
- HRTM 307- Professionele ontwikkeling- 1
- HRTM 311- Hospitality Leadership Management-3
- HRTM 363- Hoeveelheid Voedselproductie en Service- 4
- HRTM 408- Hospitality Stage- 1
- HRTM 409- HRTM Stage Seminar- 1
- HRTM 410- Beheer van horecakosten- 3
- HRTM 430- Beheer van horecafaciliteiten- 3
- HRTM 434- Senior Capstone Experience-3
Departementale keuzevakken - 9
Selecteer 9 studiepunten van professionele departementale keuzevakken in overleg met uw HRTM-faculteitsmentor 5
Niet-departementale vereisten (in aanvulling op Gen.Ed/VWW)
- ACES 1120- Eerstejaarsoriëntatie- 1
- ACCT 2120- Boekhoudprincipes II- 3
Elke MKTG #300 en hoger- 3
- BFIN 341- Financiële analyse en markten- 3
- MGMT 309- Menselijk gedrag in organisaties- 3
- MGMT 332- Human Resources Management- 3
(keuzevakken, om het totaal aan studiepunten op 120 te brengen) - 16
Totaal tegoeden- 120-122
Carrièremogelijkheden
Carrière Beurs
De HRTM Career Fair is een jaarlijks evenement dat de branche naar onze studenten brengt. Onze Carrièrebeurs wordt elk voorjaar aangeboden. Veel industriële partners werven echter het hele jaar door. In plaats van onze reguliere carrièrebeurs bieden we je dit jaar de kans om virtueel met de studenten op bezoek te gaan.
Voor degenen onder u die geïnteresseerd zijn, zal ik met u samenwerken om erachter te komen wat het beste voor u werkt in termen van het bezoek zelf. We kunnen het op verschillende manieren inrichten, maar het inschrijfformulier biedt een informatiesessie met een één-op-één sessie of een Zoom één-op-één sessie die wij voor je faciliteren. We zullen u ook aanmelden en virtuele interviewruimten voor u faciliteren als dat aan uw behoeften voldoet. U kunt een datum kiezen die voor u past, zie het inschrijfformulier voor meer informatie hierover.
Als je geen personeel aanneemt, maar toch graag studenten wilt ontmoeten, verwelkomen we je graag. Vul het registratieformulier in en ik zal contact met u opnemen om de details van uw bezoek uit te werken en open data te bespreken. We begrijpen dat als je er dit jaar niet bij kunt zijn, we je zullen missen en hopelijk tot volgend jaar. Als je iemand aanneemt en niet aanwezig kunt zijn, stuur me dan je vacatures en ik zal ze delen met de studenten. We zien uit naar degenen onder u die zich bij ons kunnen aansluiten.
toelatingen
Programma collegegeld
Beurzen en financiering
Over de school
Vragen
Vergelijkbare cursussen
BA (Hons) Toerisme & Hospitality Management (UCA) - RNCP Titre L6 (PPA)
- Paris, Frankrijk
Bachelor in hospitality management, toerisme en hospitality management, Lappeenranta
- Lappeenranta, Finland
First-cycle studies, Bachelor of Tourism and Hospitality Management
- Lublin, Polen