MasterPhDLawMBAHealthcareCoursesOnline
Keystone logo
New Mexico State University Bachelor of Science in hotel-, restaurant- en toerismemanagement
New Mexico State University

Bachelor of Science in hotel-, restaurant- en toerismemanagement

Las Cruces, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Aanvraagdeadline

Vraag de vroegste startdatum aan

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren
Meer informatie

Invoering

De School of Hotel, Restaurant & Tourism Management zet zich in voor de brede landtoekenningsmissie van New Mexico State University . De missie van de school is om in de behoeften van onze kiezers te voorzien door middel van innovatief onderwijs, onderzoek, dienstverlening, professionele toepassingen en partnerschappen in een multiculturele en internationale omgeving.

Deze bacheloropleiding bereidt studenten voor op toezichthoudende en managementposities op alle gebieden van de diverse en groeiende horeca- en toerismesector. De volledige bachelor of science-opleiding is beschikbaar via de hoofdcampus van NMSU en volledig online via NMSU Online. Het programma biedt ook een basis voor voortdurende ontwikkeling om door te stromen naar een hoger managementniveau of om ondernemerskansen na te streven. In dit servicegerichte, professionele programma brengen docenten, studenten en partners uit de industrie theorie en praktijk samen om uitmuntendheid op het gebied van hospitality management te bewerkstelligen. Het curriculum is ontworpen om studenten op te leiden als individuen en professionals in een veranderende samenleving. Studenten volgen een kerncurriculum met cursussen in een breed spectrum van vaardigheden en kennis die nodig zijn voor zakelijk en persoonlijk succes. Ze ontwikkelen een individueel plan met een faculteitsmentor voor het selecteren van professionele keuzevakken op basis van hun interesses. In elke HRTM-klasse van de hogere divisie moet een cijfer C- of hoger worden behaald om aan de vereisten van de major te voldoen.

Studenten zijn verplicht deel te nemen aan een stageprogramma dat pas wordt aangeboden na voltooiing van 400 uur werkervaring in de horeca. De stagereeks bestaat uit drie cursussen van één studiepunt: HRTM 307 Professionele ontwikkeling , HRTM 408 Hospitality Internship en HRTM 409 HRTM Internship Seminar en omvat nog eens 400 uur in het veld, normaal gesproken de zomer tussen het junior- en seniorjaar van de student. De HRTM 408-cursus is een voorwaarde voor verschillende van de laatste cursussen op 400-niveau van de student. Aan het einde van zowel het werkervaringspracticum als de stage hebben studenten dus minimaal 800 uur professionele werkervaring in het vakgebied.

Speciale kenmerken van de school voor hotel-, restaurant- en toerismebeheer

De School of Hotel, Restaurant and Tourism Management biedt uitstekende mogelijkheden voor ervaringsgericht leren. Studenten volgen praktische cursussen over eten en drinken, vergaderen en evenementen in het 100 West Café en de Bobby Lee Lawrence Academy of Wine. Het Hospitality Technology Lab biedt plaats aan 36 personen voor cursussen waarbij gebruik wordt gemaakt van hospitality-simulatie en algemene softwareprogramma's.

De School of HRTM heeft een speciale relatie met het NMSU Courtyard by Marriott hotel en Total Management Systems, Inc. om onderwijsmogelijkheden voor onze studenten te bieden. Bedrijfsleiders en vastgoedbeheerders zijn frequente gastsprekers in de lessen. Parttime banen, stages en managementmogelijkheden zijn beschikbaar bij het pand en op andere locaties van het bedrijf in de staat. Andere industriële partners die actief betrokken zijn bij het programma en beurzen en andere mogelijkheden voor studenten bieden, zijn onder meer de New Mexico Beef Council, New Mexico Restaurant Association, de American, Greater Albuquerque en El Paso Hotel & Lodging Associations, New Mexico Hospitality Association, New Mexico Wine Association, Latino Hotel Association en nog veel meer.

De school herbergt het Marriott Hospitality Futures Center. Het centrum wordt gefinancierd via een subsidie van de J. Willard en Alice S. Marriott Foundation. De kantoorsuite is zo ingericht dat de campus en de omliggende gemeenschap de vele mogelijkheden kunnen ontdekken die beschikbaar zijn bij het verkennen van een carrière in de horeca. Het organiseert gefaciliteerde workshops en heeft een sterke toewijding om studentengroepen, openbare scholen en onze industriële partners in heel New Mexico, El Paso en de omliggende gebieden te bereiken. De jaarlijkse carrièrebeurs van de HRTM brengt elk voorjaarssemester 30 tot 40 bedrijven naar de campus om studenten te interviewen voor banen, stages, managementtrainingsprogramma's en andere carrièremogelijkheden. Veel recruiters komen ook op andere momenten van het jaar naar de campus.

Uitstapjes naar grote vakbeurzen door het hele land en excursies naar horecagelegenheden zijn slechts enkele van de professionele activiteiten die beschikbaar zijn voor onze studenten. HRTM's Faculty Led International Program (FLIP) neemt studenten elke zomer mee naar Florence, Italië. De afdeling National Society for Minorities in Hospitality van de school is uiterst actief en vertegenwoordigt HRTM bij vele hogeschool-, universiteits- en nationale activiteiten. Andere studentenorganisaties zijn onder meer Eta Sigma Delta, Delta Sigma Pi, College Ambassadors en Peer Mentors.

leerplan

Carrièremogelijkheden

toelatingen

Programma collegegeld

Beurzen en financiering

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • BA (Hons) Toerisme & Hospitality Management (UCA) - RNCP Titre L6 (PPA)
    • Paris, Frankrijk
  • Bachelor in hospitality management, toerisme en hospitality management, Lappeenranta
    • Lappeenranta, Finland
  • First-cycle studies, Bachelor of Tourism and Hospitality Management
    • Lublin, Polen