Keystone logo
New York University

New York University

New York University

Invoering

De NYU Tandon School of Engineering, die zijn oorsprong vindt in 1854, is het product van een verbintenis tussen twee sterke tradities. We zijn het resultaat van het samenvoegen van een onderzoeksuniversiteit van wereldklasse in en van de stad met een technische school die zich toelegt op het uitgangspunt dat je overal kunt worden geboren, maar hier in Brooklyn wordt gemaakt.

Bij NYU Tandon kunnen studenten van elke streep hun reis naar bevredigende carrières, ondernemingssucces en technologische innovatie maken - en, net zo belangrijk, naar zelfontdekking. Onze alumni hebben vervolgens bedrijven opgericht, de grenzen van de aarde overschreden, succes in de bestuurskamer bereikt en het hoogtepunt van hun academische velden bereikt.

Ze delen onze kernovertuiging als instelling: dat het benutten van de kracht van wetenschap en technologie zal leiden tot een rechtvaardiger samenleving en een groenere, veiligere en beter verbonden wereld.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Brooklyn

    MetroTech Center,6, 11201, Brooklyn

    Vragen