Keystone logo
Newcastle University Undergraduate programs Elektrische en elektronische techniek BEng Honours
Newcastle University Undergraduate programs

Elektrische en elektronische techniek BEng Honours

Newcastle upon Tyne, Verenigd Koninkrijk

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 26.400 / per year *

Op de campus

* internationale studenten; GBP 9.250 - thuisstudenten

Invoering

Deze geaccrediteerde opleiding bereidt je voor op een carrière als professionele ingenieur, met het vermogen om innovatieve, duurzame oplossingen te ontwerpen voor grote wereldwijde uitdagingen.

Deze driejarige opleiding geeft je de kans om een grondige kennis van dit fascinerende vakgebied te ontwikkelen. Je zult worden uitgerust met de praktische vaardigheden en professionele ervaring die je nodig hebt om elektrische en elektronische schakelingen te analyseren, ontwerpen en bouwen.

Door te werken aan projecten die zijn ontworpen in samenwerking met toonaangevende bedrijven, ontwikkel je de vaardigheden en kennis die de industrie nodig heeft, door middel van praktisch projectwerk en op onderzoek gebaseerd onderwijs.

Deze brede opleiding omvat de kernaspecten van de opwekking, distributie, opslag en conversie van elektrische stroom, naast een ruime keuze aan gespecialiseerde modules, waaronder alles van de werking van nano-elektronische apparaten tot elektriciteitsnetwerken op nationale schaal.

Met deze graad kun je in het eerste jaar verschillende technische disciplines verkennen. Deze flexibele route wordt gegeven in Civiele Techniek, Elektrotechniek en Elektronica en Werktuigbouwkunde.

Je krijgt inzicht in engineering in een multidisciplinaire context. Je ontwikkelt diverse vaardigheden die relevant zijn voor de behoeften van de industrie en de wereldwijde uitdagingen van vandaag.

Na het succesvol afronden van fase 1, heb je de mogelijkheid om over te stappen naar een van de geaccrediteerde diploma's Civil, Electrical & Electronic of Mechanical Engineering. Dit is afhankelijk van het opleidingsreglement en de capaciteit van de opleiding waarnaar je overstapt.

Beroepsaccreditatie en erkenning

Instituut voor Engineering en Technologie (IET)

Deze graad is professioneel geaccrediteerd door de Institution of Engineering and Technology (IET) namens de Engineering Council. Dit betekent dat toekomstige werkgevers de kwaliteit van uw diploma zullen erkennen omdat het voldoet aan hoge professionele normen.

Stage

Maak je carrière klaar met stage en vertrek als een zelfverzekerde professional in jouw vakgebied. U kunt zich aanmelden om 9 tot 12 maanden in elke organisatie ter wereld te werken en universitaire ondersteuning te krijgen van ons toegewijde team om uw droomplaatsing veilig te stellen. Stages vinden plaats tussen fase 2 en 3.

Je doet ervaring op uit de eerste hand door in de sector te werken, je kennis in de praktijk te brengen en je professionele expertise te ontwikkelen.

Als je ervoor kiest om stage te lopen, wordt je diploma met een jaar verlengd. Uit je diplomatitel blijkt dat je het stagejaar hebt behaald. Plaatsingen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Ranglijsten

leerplan

Carrièremogelijkheden

toelatingen

Beurzen en financiering

Programma resultaat

Programma collegegeld

Over de school

Vragen