Keystone logo
Nichols College

Nichols College

Nichols College

Invoering

Bij Nichols College we ons in om de zakelijke leiders van morgen te ontwikkelen door middel van een dynamische, carrièregerichte opleiding. Een sterk zakelijk curriculum gecombineerd met een solide kern van vrije kunsten vormt de basis waarop al onze majors bouwen. Een hoogtepunt van ons curriculum is een uitgebreide focus op leiderschap, wat ons motto, Learn, vervult. Lood. Slagen.

Terwijl u door deze website bladert, krijgt u een idee van wat de Nichols-gemeenschap zo levendig maakt - aanzienlijke kansen voor studenten om leidinggevende posities te bekleden, binnen en buiten de klas; een ondersteunende en mentoromgeving; hooggekwalificeerde faculteit; een campuslandschap dat zich elk jaar uitbreidt met nieuwe state-of-the-art gebouwen en verbeterde faciliteiten; uitgebreide stage- en studie-in het buitenland ervaringen; en natuurlijk bizonkoorts voor onze bloeiende atletiekteams.

Het succes van studenten, zowel in hun academische opleiding, persoonlijke ontwikkeling als professionele inspanningen, definieert een Nichols-opleiding. Het College is trots op de duizenden alumni van Nichols die hun eigen succesverhalen hebben bedacht. Onder hen zijn CEO's, bedrijfsvoorzitters en zakelijke ondernemers, die de solide zakelijke opleiding en koesterende sfeer van Nichols toeschrijven als de basis voor hun transformatie van student naar professional.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Dudley

    Center Road,129, 01571, Dudley

    Vragen