Keystone logo
Nisantasi University Bachelor in de nieuwe media
Nisantasi University

Bachelor in de nieuwe media

Turkey Online, Turkije

0 Years

Turks

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Afstand leren, Op de campus

* On-Campus: € 6.300; Online: 5300 €

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

over Department

De afdeling Nieuwe Media is een multidisciplinair programma dat theoretische en praktische opleiding met een kritische benadering op het gebied van digitale media studies biedt. Informatie toegankelijk wordt altijd en overal met de ontwikkeling van de computer, internet en telecommunicatie-technologie, en dit zorgt ervoor dat informatiesystemen om de relatie tussen de creatieve kunst en wetenschap te veranderen. Deze wijziging heeft de economische, culturele, sociale, politieke en juridische consequenties.

In deze context heeft de evolutie van de traditionele media naar digitale media ook veranderde de werkgelegenheid gebieden in de mediasector vandaag. Naast de traditionele media-omgeving, zijn de huidige media-professionals verwacht bevoegde in digitale media-inhoud productie en beheer van gebieden, zoals online publishing, interactieve reclame en digitale visueel ontwerp-omgevingen te zijn.

Het doel van de Nieuwe Media Department is om creatieve nieuwe media professionals met kennis en ideeën over culturele, sociale en artistieke veranderingen die de nieuwe media te trainen, wettelijke regelingen getroffen voor nieuwe media gebieden en het nieuwe mediabeleid; en de professionals die kunnen produceren en de inhoud op gebieden regeren zoals online public relations en reclame, online journalistiek en digitale kunst en kon de technische en esthetische taal van het milieu digitale media domineren.

Werkgelegenheid

Dankzij de digitale media-omgevingen die transformeren met voortdurend en snel ontwikkelende computer, internet en telecommunicatie-technologieën, worden de werkgelegenheid gebieden voor de afgestudeerden te diversifiëren en uit te breiden.

De afgestudeerden hebben de mogelijkheid om te werken in alle publieke en maatschappelijke organisaties die het internet en mobiele netwerken te gebruiken. Ze kunnen werken als media redacteuren en producenten van media-organisaties die uitgeefactiviteiten in nieuwe media-omgevingen, zoals kranten, tijdschriften, radio, televisie, film productie bedrijf uit te voeren. Ze kunnen worden gebruikt als online reputatie managers met behulp van online zoekmachine optimalisatie en adverteren effectief of ze kunnen online de publieke opinie onderzoek te doen in public relations en adviesbureaus. Ze kunnen manager van reclame op het internet of internet en mobiele marketing in reclamebureaus en kunnen social media experts in sociale media-eenheid van een openbare, private of niet-gouvernementele organisaties. Met andere woorden, ze kunnen werken in alle posities die de productie van inhoud en het beheer van die multimedia formalisme en interactie functies, zoals audio, tekst, afbeeldingen, foto's en video's op basis van een instelling of een instelling digitale codering systeem vereisen.

over Cursussen

Het curriculum van Nieuwe Media Department wordt gevormd met cursussen die de basiskennis en vaardigheden die de nieuwe media professionals van de toekomst kunnen gebruiken in elke fase in hun professionele leven te nemen. Inleiding tot de nieuwe media, social media, nieuwe media theorie en onderzoek, Internet journalistiek, data-journalistiek, nieuwe media en public relations, digitale marketing, reclame op het internet, digitale radio-omroep, Web TV en IPTV programmering, digitale cultuur, digitale kunst, webdesign , data visualisatie, digitaal game design, nieuwe media, sociologie, kritische nieuwe media geletterdheid, digitale content productie en beheer, transmedia toepassingen zijn de kernvakken van de afdeling. Naast deze cursussen is het de bedoeling dat onze studenten een van de Spaanse, Russische en Duitse taal kunnen studeren als een keuzevak met Engels, die is nu een noodzaak in de sector media en kan ten minste twee talen te spreken als een media-professional.

Intake

  • On-Campus: september en februari van elk jaar
  • Online: het hele jaar, student kan elke maand te nemen van het jaar

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen