Keystone logo
Northern Kentucky University BACHELOR OF SCIENCE IN MENSELIJKE DIENSTEN EN VERSLAVINGEN
Northern Kentucky University

BACHELOR OF SCIENCE IN MENSELIJKE DIENSTEN EN VERSLAVINGEN

Highland Heights, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Een bachelordiploma in menselijke diensten en verslavingen bereidt je voor op een helpende professional die een diverse groep klanten kan bedienen in een breed scala aan omgevingen en in verschillende rollen. Naast het ontwikkelen van vaardigheden om klanten individueel en in kleine groepen te helpen, leer je over casemanagement, administratie van menselijke diensten, ethische kwesties in menselijke dienstverlening en culturele competentie. Je kiest ook twee keuzevakken uit verschillende onderwerpen, zoals Death, Dying and Grief, Behavior Problems of Children en The Mindful Helping Professional. Cursussen worden online en in hybride vorm aangeboden om tegemoet te komen aan de roosters van drukke studenten.

De Bachelor of Science-graad in Human Services and Addictions aan de NKU biedt ook unieke kansen om te leren over drugsmisbruik en verslavingen. Studenten zullen cursussen en praktijkervaringen voltooien om hen te helpen effectief op dit gebied te werken. Bovendien zal de voltooiing van de major ook helpen om personen voor te bereiden die geïnteresseerd zijn in het verkrijgen van een vergunning als adviseur voor chemische afhankelijkheid.

De Bachelor of Science-graad in Human Services and Addictions is een flexibele graad die leidt tot instapposities in instellingen zoals overheidsinstanties, non-profitorganisaties, scholen, ziekenhuizen, afkickprogramma's en woonvoorzieningen. Afgestudeerden van dit programma zijn ook goed voorbereid om masterprogramma's te volgen op aanverwante gebieden zoals counseling of maatschappelijk werk.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen