Keystone logo
North Chiang Mai University

North Chiang Mai University

North Chiang Mai University

Invoering

North-Chiang Mai University werd in 1999 opgericht door de heer Narong Chavasint, de oprichter en president met de bedoeling terug te betalen aan zijn geboorteplaats Chiang Mai en om het gouden jubileum van Zijne Majesteit Koning Bhumibol de Grote te vieren. Het doel is om de samenleving het beste en meest waardevolle onderwijs te bieden dat onsterfelijk is. Deze waarden en overtuigingen bevatten een houding dat geven tot waar geluk leidt, waarbij wordt beweerd dat niets waardevoller is dan onderwijs. Onderwijs ontwikkelt een persoon tot in de perfectie. Het is een zeer delicate en gecompliceerde taak die geduld, toewijding, toewijding en volharding vereist.

Zo'n uitdagende missie kan niet door een bepaald persoon worden volbracht, maar het moet door de medewerking van iedereen zijn, inclusief de oprichter, beheerders, docenten en stafleden en vooral de ouders en studenten die de kern van de organisatie vormen. De taak van de universiteit is om gekwalificeerde en verantwoordelijke afgestudeerden voor de samenleving te ontwikkelen en van North-Chiang Mai University een uitstekende academische instelling te maken als NCU-visie

“North-Chiang Mai University wordt de leidende universiteit op het gebied van wetenschappen en technologie in het noorden van Thailand, het is een warme plek om te leren. De afgestudeerden van NCU moeten sterk zijn in ICT en vaardig in de praktijk in overeenstemming met integriteit ”

North-Chiang Mai University heeft ook beloofd de vier belangrijkste missies van een universiteit van Thailand te vervullen, namelijk: 1) onderwijs geven 2) onderzoek 3) academische diensten 4) behoud van kunst en cultuur

op het principe van eerlijkheid, ijver en rechtvaardigheid. En heeft zich ook geëngageerd om de Thaise samenleving te dienen volgens de filosofie van de Sufficiency Economy van HM Koning Bhumibol Adulyadej, wat resulteert in een rationeel denken over de toereikendheidseconomie, waardoor een immuunsysteem ontstaat voor zelfbescherming onder integriteit voor de gereedheid van de wereld.

Locaties

  • Nong Kaeo

    Nong Kaeo, Thailand

    Vragen