Keystone logo
Northpoint Bible College

Northpoint Bible College

Northpoint Bible College

Invoering

Bij Northpoint Bible College bieden we een verscheidenheid aan programma's en graden aan. Voor studenten bieden we een BA in Bijbel en Theologie, samen met een reeks praktische secundaire majors. We bieden ook een eenjarig certificaat en een Associate of Arts-graad in Bijbel en theologie. Voor afgestudeerden bieden we een MA in praktische theologie.

Northpoint Bible College bevindt zich in de veelzijdige stad Haverhill in het noordoosten van Massachusetts, direct aan de uitgestrekte rivier de Merrimack. Het is een van de oudste gemeenschappen in de staat en ligt slechts 20 mijl van de oceaan. U kunt belastingvrij winkelen in het nabijgelegen New Hampshire, dat aan de stad grenst. Computertechnologie en onderzoeksindustrieën gedijen in de zakenwijken van Haverhill. Recreatieve activiteiten zijn er in overvloed, waaronder vier 18-holes golfbanen, een alpineskigebied, twee paardrijacademies, een openbare ijsbaan en een zeilprogramma. Bewoners houden ook van wandelen, joggen en vogels kijken (er is een groeiende populatie Amerikaanse zeearenden die hun intrek nemen in Haverhill) langs de Merrimack River. Varen op de rivier is ook een populair lokaal tijdverdrijf. Er is een treindienst beschikbaar van het centrum van Haverhill naar de stad Boston. Op slechts 45 minuten afstand biedt Boston Northpoint-studenten overvloedige culturele en educatieve middelen en drie professionele sportteams - met het vierde team slechts vijfenveertig minuten verder weg.

Northpoint Bible College Degrees (op de campus en online) zijn volledig geaccrediteerd via de Association for Biblical Higher Education.

Locaties

 • Haverhill

  South Main Street,320, 01835, Haverhill

  • Grand Rapids

   44th Street Southwest,2100, 49519, Grand Rapids

   Vragen