Keystone logo
Northwest Missouri State University Bachelor in het Engels
Northwest Missouri State University

Bachelor in het Engels

Maryville, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 25.803 / per credit

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Waarom groot in het Engels?

Engelse majors zijn vaak lezers of schrijvers. Velen zijn beide. Door middel van cursussen in literatuur, schrijven, taalkunde en de geschiedenis van de Engelse taal, verkennen studenten een breed scala aan teksten met als doel doordachte en goed geïnformeerde lezers, schrijvers, denkers, communicatoren en kunstenaars te worden.

Naast lezen en schrijven, maken studenten kennis met de beginselen van taalkunde, het schrijven van pedagogiek, gemeenschapsgeletterdheid, publiceren, schrijven op de werkplek en creatief schrijven. Ze lezen en houden zich bezig met discussies over literaire werken, nemen deel aan literaire kritiek, schrijven in verschillende analytische, argumentatieve en creatieve genres en worden uitgedaagd om taal te bekijken door middel van artistieke, sociale en wetenschappelijke lenzen.

Minor in het Engels

Een minderjarige in het Engels leert studenten de grondslagen van de Amerikaanse en Engelse literatuur. Bovendien leren studenten vaardigheden over creatief schrijven, schrijven voor professionals en het schrijven van toneelstukken. Na het volgen van de vereiste vakken, kunnen studenten hun minor aanpassen uit een lijst met goedgekeurde keuzevakken. Ga naar de academische catalogus voor een lijst met verplichte vakken. Deze minor vereist de oplevering van 24 credit-uren.

Carrièremogelijkheden

91%
plaatsingspercentage

91% van de studenten die afstuderen met een Engelse graad, krijgen binnen zes maanden na hun afstuderen een baan of volgen hun opleiding. Functietitels gerelateerd aan deze major zijn:

 • auteur

 • Editor

 • Uitgever

 • Schrijver kopiëren

 • Technische schrijver

 • Speech schrijver

* Gebaseerd op zelfgerapporteerde gegevens

Beroepsgerichte leerervaring

GreenTower Press is een kleine pers die wordt ondersteund door de afdeling en wordt beheerd door twee leden van de faculteit. GreenTower Press publiceert een zeer geprezen literair tijdschrift, The Laurel Review . Elke termijn krijgen student-stagiairs professionele publicatie-ervaring met GreenTower Press en The Laurel Review . Studenten werken als editors-in-opleiding bij The Laurel Review , waar ze manuscripten lezen, beoordelen en bewerken voor publicatie.

Medium Weight Forks is een kunst- en literair tijdschrift dat elke voorjaarsperiode wordt uitgegeven door studenten in de cursus Publications Skills.

Het schrijfcentrum biedt tutoring en andere diensten aan alle Noordwest-studenten, en veel studenten van de afdeling krijgen waardevolle ervaring als het schrijven van docenten en als student managers. Studenten hebben ook de mogelijkheid om te werken als het schrijven van fellows met faculteit in klaslokalen.

Studenten in het vak schrijven complete praktijkgerichte oefeningen in genres van de werkplek, inclusief incidentele real-world projecten voor regionale bedrijven en organisaties.

Studenten reizen met faculteit naar conferenties zoals de jaarlijkse conferentie van de vereniging van schrijvers en schrijfprogramma's, de vergelijkende dramaconferentie en de conferentie over samenstelling en communicatie van het college.

Studentenorganisaties

Sigma Tau Delta, een Engelse eretitel, stuurt jaarlijks studenten naar een nationale conferentie om kritisch en creatief werk te presenteren. Sigma Tau Delta werd in 1931 in Northwest gevestigd.

Scribblers, Northwest's creative writing club, komt wekelijks samen om creatief werk te delen en samen te schrijven.

Voor een volledige lijst van studentenorganisaties met in de afdeling »

Carrière klaar. Dag een.

Northwest zorgt ervoor dat studenten carrière klaar zijn, de eerste dag door middel van stages, praktijkervaringen en netwerkmogelijkheden.
Lees Korbin's verhaal »

stages

Hoewel stages bij de Engelse major niet verplicht zijn, worden ze sterk aangemoedigd. Stagiaires hebben gewerkt met de volgende organisaties:

 • GreenTower Press (Northwest campus)

 • KZLX-radiostation (Northwest-campus)

 • Grant coördinator (Northwest campus)

 • Northwest Missourian (studentenkrant)

 • Tower Jaarboek

 • Betere huizen en tuinen

 • Nodaway County Historical Society

 • A tot Z-communicatie

In het buitenland studeren

Study Abroad is een mogelijkheid voor studenten om hands-on internationale ervaring toe te passen op hun eigen academische ontwikkeling. Faculteit leden bieden korte-termijn studieprogramma's die studenten voorbereiden voor, tijdens en na het programma. Er zijn twee soorten buitenlandse studieprogramma's beschikbaar, die door de faculteit worden geleid en traditioneel in het buitenland worden gestudeerd.

Het traditionele programma kan een semester, zomer- of jaarprogramma zijn en wordt gegeven door de internationale partnerinstellingen van Northwest.

Het verschil in het noordwesten

Northwest, opgericht in 1905, is een traditionele campus met meer dan 7.200 undergraduate en graduate studenten. Gelegen in het midden van overal , Maryville is twee uur van Omaha, Nebraska en Kansas City, Missouri en
2 ½ uur van Des Moines, Iowa.

 • De studieboeken en laptopverhuurprogramma's besparen studenten bijna $ 7.300 in vier jaar tijd.

 • Gerangschikt als de hoogste gematigd selectieve regionale universiteit in de "25 beste colleges" door US News and World Report voor de derde keer in vier jaar.

 • De Bearcat Advantage biedt out-of-state studenten de mogelijkheid om in-state collegegeld tarieven te verdienen die meer dan $ 6000 kunnen besparen. Met de gemiddelde niet-gegradueerde financiële steun van $ 5.467 voor in-state studenten en $ 8.286 voor studenten buiten de staat, biedt Northwest een kwaliteitsonderwijs tegen een betaalbare prijs.

 • In Northwest dekt de American Dream Grant 100% van het collegegeld en de kosten voor Pell-in aanmerking komende studenten.

 • Studentenorganisaties, stages en professionele leerervaringen zorgen ervoor dat studenten Career Ready zijn, dag één.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen