Keystone logo
Northwest Nazarene University

Northwest Nazarene University

Invoering

Welkom op de campus van Northwest Nazarene University ! Wij zijn een uitgebreide christelijke universiteit die is gebaseerd op de filosofie om een holistische opleiding te bieden die u voorbereidt op uw toekomst. We zijn verheugd dat je er bent!

Met meer dan 80 verschillende studiegebieden, een bloeiend studentenleven en een gemeenschap die je uitdaagt en ondersteunt, zul je een opleiding tegenkomen die net zo hard werkt als jij.

Met graduate programma's in Business, Counseling, Education, Nursing, Theology & Christian Ministries, and Social Work, is de kortste afstand tussen jou en je toekomst onze traditie van transformatief onderwijs.

Met verschillende onlineprogramma's kunt u uw educatieve doelen bereiken terwijl u een volledig schema van werk, gezin en andere eisen blijft beheren terwijl u de basis legt die u nodig heeft voor uw toekomst.

Met de eisen van het leven weten we dat roosters soms vol raken, maar we staan klaar om u te helpen af te maken waar u aan begonnen bent met een van onze versnelde afstudeerprogramma's.

Locaties

  • Nampa

    South University Boulevard,623, 83686, Nampa

    Vragen