Keystone logo
Nova Southeastern University Undergraduate Programs

Nova Southeastern University Undergraduate Programs

Nova Southeastern University Undergraduate Programs

Invoering

Bij Nova Southeastern University is onze benadering van onderwijs altijd innovatief en uniek geweest. Wij passen niet makkelijk in de standaard niche – want jij ook niet.

We zijn traditioneel, maar we zijn ook jong, gedurfd en vooruitstrevend. Onze particuliere, niet-gegradueerde universiteit biedt een persoonlijke, koesterende sfeer, maar we zijn ook een opwindende universiteit met een breed scala aan afgestudeerde en professionele graden.

NSU, opgericht in Fort Lauderdale, Florida in 1964 als een kleine universiteit met een aantal revolutionaire ideeën, heette oorspronkelijk Nova University of Advanced Technology en was gecharterd als een afgestudeerde instelling in de fysieke en sociale wetenschappen. In 1994 fuseerde Nova University met de Southeastern University of Health Sciences om Nova Southeastern University te vormen.

Geclassificeerd als een onderzoeksuniversiteit met "hoge onderzoeksactiviteit" door de Carnegie Foundation for the Advancement of Teaching, NSU is een van de slechts 50 universiteiten in het hele land die ook de Carnegie's Community Engagement Classification hebben gekregen en is ook de grootste particuliere instelling zonder winstoogmerk in de Verenigde Staten die voldoet aan de criteria van het Amerikaanse ministerie van Onderwijs als instelling voor Latijns-Amerika. We hebben ongeveer 24.000 studenten, 172.000 alumni, een uitgestrekte Fort Lauderdale-Davie-campus van 314 hectare en een aanwezigheid in Florida, de VS en negen landen over de hele wereld. Door vijf decennia van explosieve groei blijft onze reputatie voor academische excellentie en innovatie bloeien.

NSU biedt een groot aantal niet-gegradueerde, afgestudeerde en professionele graden aan via onze 16 hogescholen op het gebied van kunst en wetenschappen, bedrijfskunde, informatica en techniek, tandheelkunde, onderwijs, rechten, geneeskunde, verpleegkunde, optometrie, farmacie en psychologie

NSU-hoogtepunten

  • NSU-wetenschappers gebruiken meer dan $ 82 miljoen aan extern verstrekte financiering voor spannende interdisciplinaire onderzoeksprojecten om ontdekkingen te doen en nieuwe kennis te produceren op het gebied van gezondheidszorg, biotechnologie, biowetenschappen, milieu en sociale wetenschappen.
  • NSU is de thuisbasis van nationale kampioenen, All-Americans, Olympiërs en toekomstige professionele atleten. De NSU Sharks hebben 17 intercollegiale atletische teams die strijden in Divisie II van de National Collegiate Athletic Association (NCAA) als leden van de Sunshine State Conference.
  • Onze gezondheidscentra bieden medische, tandheelkundige en psychologische zorg aan duizenden inwoners van Zuid-Florida.
  • NSU brengt ook culturele verrijking voor de gemeenschap via NSU's Art Museum Fort Lauderdale, het Miniaci Performing Arts Center; openbare toegang tot het Alvin Sherman Library, Research en Information Technology Center; en academische programma's in de podiumkunsten en beeldende kunst.

182901_button_get-more-information.jpg

Locaties

Locaties
  • Fort Lauderdale

    3301 College Ave, 33314, Fort Lauderdale

    Vragen