Keystone logo
NYACK College Bachelor of Music in muziekeducatie
NYACK College

Bachelor of Music in muziekeducatie

New York, Verenigde Staten

54 Months

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

USD 26.000 / per year

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De graad Bachelor of Music, Education bestaat uit een sterk muziekprogramma met een breed scala aan aanvullende studies specifiek voor onderwijs, waaronder een semester voor studentenonderwijs. Studenten in dit programma zullen veel van de lessen, ensembles en privélessen volgen die beschikbaar zijn voor degenen in de Bachelor of Music Degree-programma's, maar hebben minder keuzevakken vanwege de eisen van de Education-graad. Afgestudeerden met de Music Education Degree kunnen doorgaan naar masteropleidingen of beginnen met lesgeven op openbare of christelijke scholen na hun certificering.

Waarom muziekonderwijs studeren aan Nyack?

De Bachelor of Music Education is een omvangrijke en uitdagende major die een basis vormt voor graduate studies. Het is een zorgvuldig begeleid programma dat uitmondt in certificering door de staat New York om K-12 muziek te onderwijzen. Geaccrediteerde afgestudeerden hebben een zeer hoog plaatsingsrecord in het Tri-State-gebied, wat uitstekende kansen op werk biedt na hun afstuderen.

In een oogopslag

  • Credits: 140 Standaard
  • Voltooiingstijd: 4 1/2 jaar
  • Accreditatie: Middle States Accrediting Agency, NY State Board of Regent, National Association of Schools of Music, Council for the Accreditation of Educator Preparation, Association of Christian Schools International

Wat ga ik studeren?

Tijdens het eerstejaarsjaar volgen studenten academische basiscursussen, toegepaste lessen, instrumentaal of zang, pianoles indien nodig, blokfluit- of gitaarles, theorielessen op het juiste instapniveau en een ensemble. Naarmate beheersing van universiteitsvakken wordt verkregen en aangetoond, kunnen ze de major Muziekeducatie volgen. Pedagogische lessen in muziek, samen met een solide curriculum van Core en professionele vakken, vullen het curriculum. Muziekdocenten moeten worden opgeleid in vocale en instrumentale muziek. Studenten van het BME-programma geven tijdens hun laatste jaar ook een half recital op hun vocale of instrumentale gebied.

toelatingen

Beurzen en financiering

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen