Keystone logo
Oulu University of Applied Sciences (OAMK)

Oulu University of Applied Sciences (OAMK)

Oulu University of Applied Sciences (OAMK)

Invoering

Studeer bij OAMK

Meer dan 9.000 studenten, waaronder meer dan 300 internationale studenten, zorgen ervoor dat Oulu University of Applied Sciences (OAMK) een vitale en innovatieve plek is om te studeren.

Studies bij OAMK zijn gericht op het OAMK en combineren theoretische studies met professionele vaardigheden. Wij leiden hooggewaardeerde professionals op om te voldoen aan de behoeften van het beroepsleven, zowel in Finland als internationaal.

In totaal hebben we 29 bacheloropleidingen, waarvan er vier in het Engels worden gegeven. De opleidingen geven je de vaardigheden en kennis die je nodig hebt om als professioneel expert te werken, de nieuwste ontwikkelingstrends op jouw vakgebied te volgen en te bevorderen en een leven lang leren mogelijk te maken.

Leuke weetjes over Oulu

  • Het Finse onderwijssysteem is gerangschikt onder 's werelds beste onderwijssystemen.
  • Verschillende Finse presidenten zijn hun onderwijstraject begonnen in Oulu, waaronder de Nobelprijswinnaar voor de overwinning, Martti Ahtisaari. OAMK is trots om deze erfenis van hoogwaardig onderwijs voort te zetten.
  • Oulu heeft een breed scala aan ICT-expertise. De stad is meerdere jaren op rij door het Intelligent Community Forum uitgeroepen tot een van de zeven meest intelligente gemeenschappen ter wereld.

Locaties

  • Oulu

    Oulu University of Applied Sciences, P.O. Box 222 FI-90101 OULU

Vragen