Keystone logo
Ozark Christian College

Ozark Christian College

Ozark Christian College

Invoering

Ozark Christian College visie van Ozark Christian College ( OCC ) is om God te verheerlijken door de verloren en opbouwende christenen wereldwijd te evangeliseren. De missie van Ozark Christian College is om mannen en vrouwen op te leiden voor christelijke dienst als een instelling voor het verlenen van diploma's voor bijbels hoger onderwijs. De nadruk wordt gelegd op beroepsvoorbereiding voor predikanten, missionarissen, aanbidders, jeugdpredikers en kinderpredikers. Er wordt ook voorzien in Bijbelse en praktische training voor degenen die niet-beroepsmatig zullen dienen, zoals ouderlingen, diakenen, bijbelschoolleraren en jeugdsponsors.

Ozark Christian College probeert God te verheerlijken door zijn wil te doen.

De visie van het hoge academische niveau van Ozark Christian College is te danken aan uitzonderlijke, in de praktijk geteste professoren. Online studenten krijgen ook dezelfde uitstekende bijbel- en bedieningstraining terwijl ze buiten de campus dienen. Met meer dan 50 vereiste uren aan bijbellessen, zijn Ozark-studenten geworteld in de kennis en praktijk van de Schrift.

Ozark atletiek houdt verschillende nationale en regionale kampioenschappen onder onze vijf varsity-sportteams. Ook bij intramurale sporten kunnen alle studenten meedoen en plezier hebben. De kunstprogramma's van Ozark bieden mogelijkheden voor muziek, drama en meer. Onze nabijheid tot meer dan een dozijn parakerkorganisaties zoals Christ In Youth, Good News Productions en Rapha International geeft studenten de kans om van nog meer koninkrijksleiders te leren.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Joplin

    North Main Street,1111, 64801, Joplin

    Vragen