Keystone logo
Olds College of Agriculture & Technology

Olds College of Agriculture & Technology

Olds College of Agriculture & Technology

Invoering

Sinds het begin als een school voor landbouw en huishoudeconomie, heeft Olds College zijn programma-aanbod uitgebreid en is het in de loop der jaren gegroeid om meer carrièregerichte programma's aan te bieden. Kook- en naailessen evolueerden naar ons gerenommeerde modeprogramma, machinelessen zijn uitgegroeid tot landbouw- en zware mechanica-programma's en landbouwvaardigheden, zoals geëvolueerd tot onze landbouwmanagement- en tuinbouwprogramma's.

Jij hebt wat nodig is en Olds College kan je daarbij helpen.

Je hebt het potentieel om, zowel als student als als succesvol afgestudeerde, te floreren in een carrière die je zal uitdagen en opwinden. Door onze programmering, toegepast onderzoek en industriële partnerschappen, zul je gedijen in onze innovatieve en technologisch geavanceerde leeromgeving, waarin de samenwerking tussen studenten en de landbouw- en technologie-industrie centraal staat.

Mission Statement

De landbouwgemeenschap van Alberta heeft het talent, de kennis en het leiderschap om wereldwijd leiding te geven. Dit resultaat zal worden geproduceerd op een manier die rentmeesterschap en duurzaamheid laat zien.

Snelle feiten

 • 3800 totaal aantal leerlingen
 • 53/47 Verhouding man/vrouw
 • 82% van de studenten komt uit Alberta
 • 2000 hectare grote boerderij Smart Farm
 • 15% hoger vollastequivalent in 2018/2019 ten opzichte van 2017/2018
 • 180 Dual Credit-leerlingen 2018/2019
 • De gemiddelde klasgrootte is 25
 • 75% van de studenten is jonger dan 25
 • 96% van de studenten zou Olds College aanbevelen aan een vriend

Waarom Olds College?

Door ons toegepast onderzoek en geïntegreerd leren zijn we er trots op Canada's Smart Agriculture College te zijn, gespecialiseerd in landbouw, tuinbouw, land en milieubeheer. We werken nauw samen met de industrie om onze programmering vooruit te helpen en aan te passen om ervoor te zorgen dat onze afgestudeerden over de vaardigheden beschikken om te slagen.

 • Prachtige campus
 • Geïntegreerd leren
 • Toegepast onderzoek
 • Huisvesting op de campus

Pathways

Het bijwonen van Olds College biedt je een verscheidenheid aan mogelijkheden en Pathways die je kunt nemen tijdens je educatieve reis.

Of je nu begint in een van onze 1-jarige Certificate-programma's of onze 2-jarige Diploma-programma's of begint in een Pre-Employment- of Apprenticeship-programma, er zijn verschillende manieren waarop je je opleiding kunt verbeteren zodra je je legitimatiebewijs hebt behaald. Als afgestudeerde van het Diploma kun je een van onze Post-Diploma Certificate-programma's volgen of een Bachelor of Applied Science-programma volgen. Veel van onze programma's hebben ook doorstroommogelijkheden naar andere postsecundaire instellingen.

Onderzoek en innovatie

Olds College Centrum voor Innovatie (OCCI)

Sinds 1999 heeft Olds College een leidende rol gespeeld in toegepaste onderzoeksactiviteiten die gericht zijn op het bevorderen van op innovatie gebaseerde economische ontwikkeling op het platteland in Alberta. Het mandaat van Olds College Center for Innovation is om innovatie in de landbouw-, tuinbouw-, land- en milieubeheersectoren te versterken door middel van marktgericht toegepast onderzoek en het ontwikkelen van ondersteunende processen en nieuwe producten.

 • Gerangschikt in de top 50 van de beste onderzoeksscholen van Canada
 • $ 28 miljoen toegepaste onderzoeksfinanciering

Gesproken met 175+ klanten, partners & organisaties resulterend in 95+ projecten.

Campusfuncties

Onze hoofdcampus bevindt zich in Olds, Alberta, een schilderachtig stadje omgeven door wijd open prairies met prachtig uitzicht op de Rocky Mountains in het westen. Calgary ligt minder dan een uur naar het zuiden en Red Deer ligt slechts 40 minuten naar het noorden. Een korte rit, 45 minuten ten westen van Olds, brengt u in het hart van de glooiende heuvels en de Rocky Mountains.

Slimme boerderij

De Olds College Smart Farm omvat de nieuwste technologieën die gericht zijn op het verbeteren van de productiviteit, terwijl efficiënt en duurzaam gebruik wordt gemaakt van hulpbronnen. De Smart Farm is snel geëvolueerd en uitgebreid tot een baanbrekende leer-, toegepast onderzoek- en demonstratieomgeving voor studenten, levenslange leerlingen en industriële partners .

Olds College Botanische tuinen en aangelegde wetlands

De tuinen zijn niet zomaar een wandeling over het tuinpad, maar zijn ontworpen om te voldoen aan de instructiebehoeften van cursussen en programma's op de campus en worden gebruikt als locatie en onderwerp voor onderzoeksprojecten en leermogelijkheden voor de gemeenschap. De Botanische Tuinen zijn 25 hectare aan esthetisch mooie, gevarieerde en goed onderhouden tuinen en aangelegde wetlands.

Werklund Landbouw- en Technologiecentrum

Het Werklund Agriculture and Technology Centre beschikt over 3.000 m² aan technologiegerichte leerruimte, waaronder een collegezaal, drie grote praktijkgerichte landbouw- en technologielaboratoria, samenwerkings- en groepsruimtes voor studenten, evenals een gemeenschappelijke ruimte voor studenten in het hart van de stad. het gebouw.

Centrum voor Diergezondheidseducatie

Het nieuwe Animal Health Education Center wordt momenteel uitgebreid vanuit het Lachlin McKinnon Building, waar de Animal Science- en Animal Health-programma's zijn gehuisvest. In dit nieuwe gebouw zal ook het Nationaal Vleesopleidingscentrum worden gevestigd.

Duncan Marshall-plaats

Duncan Marshall Place is vernoemd naar de minister van Landbouw uit de jaren dertig en is een van onze meest historische gebouwen. Duncan Marshall richtte demonstratieboerderijen op en kocht eigendommen in de hele provincie, waaronder Olds College.

Learning Resource Center

Het gebouw van het Learning Resource Center herbergt een aantal hulpmiddelen voor studenten, waaronder het Office of the Registrar, Student Support Services, Learning Commons, Hive, Campus Store, Print Services en meer.

Centrum voor Landwetenschappen

Het Land Sciences Center is verbonden met het Greenhouses and Landscape Pavilion en beschikt over klaslokalen die doorgaans worden gebruikt door lessen Tuinbouw en Land en Milieu, evenals kantoren voor docenten in die programma's.

Metalen gebouw

Het Metals-gebouw biedt onderdak aan lasopleidingen, voltijdse programmastudies en programma's voor permanente educatie, en wordt gebruikt als test- en certificeringscentrum van het Canadian Welding Bureau (CWB) voor werkgevers en werknemers in de industrie.

WJ Elliott Landbouwmechanisatiegebouw

In 1913 werden op Olds College cursussen landbouwmachinemonteur gegeven. Vijfenvijftig jaar later ging het Agricultural Mechanics Program officieel van start in een oude vliegtuighangar, die werd omgebouwd tot laboratorium en klaslokaal. Kort daarna werd dit het WJ Elliott-gebouw genoemd, naar de eerste directeur van het college.

Paardenstallen/maneges

Olds College is de thuisbasis van twee professionele maneges die worden gebruikt door onze paardenlessen en het Olds College Rodeo Team. In de productiestal vinden alle voortplantingscursussen plaats, zoals handfokken en kunstmatige inseminatie.

Landschappaviljoen

In 1997 opende Olds College het Landscape Construction Pavilion met steun van de Bank of Montreal, de Landscape Alberta Nursery Trades Association en leden van de tuinbouwsector. Het paviljoen werd gebouwd als reactie op verzoeken uit de industrie aan Olds College om studenten meer kansen te bieden om praktische tuinbouwvaardigheden te ontwikkelen.

Gemeenschappelijke leercampus

De Community Learning Campus (CLC) is een joint venture tussen Olds College en Chinook's Edge School Division. De Community Learning Campus, gelegen op de Olds College Campus, bestaat uit drie gedeelde multifunctionele faciliteiten: het Bell e-Learning Centre, Ralph Klein Centre en het Fine Arts Theatre.

  toelatingen

  Klaar om te solliciteren?

  Als je eenmaal hebt besloten dat Olds College iets voor jou is, is het belangrijk om de stappen van het aanvraagproces te begrijpen. We raden ten zeerste aan om minimaal 4-6 maanden vóór de startdatum van het programma een aanvraag in te dienen - dit maakt de aanvraag (3-6 weken) en de verwerking van de studievergunning mogelijk. Het is belangrijk om goed te letten op de website Immigration, Refugees, and Citizenship Canada voor de verwerkingstijden van studievergunningen.

  1. Dien een aanvraag in via Alberta online toepassen en betaal de niet-restitueerbare aanvraagkosten van $ 160 (CAD)
  2. Dien alle ondersteunende documentatie bij ons in voor een voorlopige toelatingsbeoordeling - vermeld alstublieft uw Alberta Student Number (ASN) dat is aangemaakt op het moment van aanmelding. Originele transcripties zijn vereist voordat een definitief toelatingsbesluit en documentatie worden afgegeven.
   • Houd er rekening mee dat het niet tijdig indienen van alle ondersteunende documentatie de verwerkingstijden van Olds College aanzienlijk zal vertragen
   • Raadpleeg de vereisten voor internationale documenten voor informatie over het indienen van uw originele documenten.
  3. Internationale aanvragers moeten voldoen aan de specifieke toelatingseisen voor hun gewenste programma.
  4. Houd rekening met 3-6 weken voor de verwerking van een volledige aanvraag. Uw Admissions Officer neemt via e-mail contact met u op. Onvolledige aanvragen duren langer om te verwerken.
  5. Na ontvangst van de toelatingsdocumentatie, dient u uw tijdelijke visum en studievergunning aan te vragen en te verkrijgen. Neem voor meer informatie contact op met de Canadese ambassade of het consulaat in uw eigen land.
  6. Reserveer uw plaats in het programma door de aanbetaling van $ 1.500 (CAD) collegegeld via Flywire te betalen voor de deadline die wordt vermeld in uw toelatingsbrief.
  7. Stuur een bewijs van aanvraag voor uw Tijdelijk visum / elektronische reisvergunning en studievergunning naar uw toelatingsfunctionaris voor de deadline die wordt vermeld in uw toelatingsbrief.

  Ondersteunende documentatie

  • Dien transcripties van de middelbare school en postsecundair onderwijs in
  • Engelse taalvaardigheid indienen
  • Als uw documenten niet in de Engelse taal zijn, moet u een beëdigde Engelse letterlijke vertaling (woord-voor-woord) bij de documenten voegen op het moment van indiening. (Olds College raadt studenten aan om Scholaro Transcript Translation te gebruiken)
  • Raadpleeg onze vereisten voor internationale documenten om te zien welke documentatie u moet indienen. Als uw land niet in de lijst staat, neem dan contact met ons op om te bepalen welke specifieke documenten moeten worden ingediend.

  Let op: Gecertificeerde officiële documenten die zijn uitgegeven door de middelbare school, hogeschool of universiteit en die worden verzonden in een verzegelde envelop met het zegel, de stempel of de handtekening van de instelling zijn vereist.

  Internationale documentatiebeoordeling

  Voordat u een toelatingsaanbod kunt ontvangen, moeten uw originele transcripties / diploma's / examencertificaat ter beoordeling worden ingediend bij Olds College. Alle aanvragers van Olds College worden beoordeeld op basis van de voltooiing van het onderwijs op het niveau van de bovenbouw van het voortgezet onderwijs. Kandidaten die hun opleiding in een ander land hebben voltooid, moeten zijn afgestudeerd met de juiste middelbare schooldocumenten en referenties.

  * De beoordeling van het transcript wordt uitgevoerd door het Olds College Admission Office *

  • Nadat u zich heeft aangemeld, wordt een voorlopige toelatingsbeoordeling uitgevoerd en voor deze beoordeling kunnen internationale documenten worden gescand en per e-mail worden verzonden naar [email protected]. Documenten moeten worden gecombineerd tot één enkel PDF-document. Als gescande kopieën moeilijk te lezen zijn vanwege een slechte kopieerkwaliteit, worden ze niet geaccepteerd.
  • Zodra een voorlopige toelatingsbeoordeling is voltooid, zal de Admission Officer verzoeken dat officiële transcripties door de uitgevende instelling of organisatie in een verzegelde envelop naar Olds College worden gestuurd.
  • Als uw documenten niet in de Engelse taal zijn, moet u een beëdigde Engelse letterlijke vertaling (woord-voor-woord) bij de documenten voegen op het moment van indiening.
  • Aanvragers kunnen worden verplicht om verificatiedocumentatie in te dienen ter ondersteuning van hun aanvraag (bijv WAEC-kraskaart/e-pin, toegangskaart, enz.)
  • Zodra officiële documenten zijn ontvangen en ervan uitgaande dat er nog ruimte is in het gewenste programma, wordt een toelatingsaanbod gedaan.
  • Vertragingen bij het ontvangen van officiële documenten kunnen ertoe leiden dat de aanvrager op een wachtlijst wordt geplaatst als het programma zijn capaciteit bereikt voordat de officiële documentatie is ontvangen. Het is belangrijk dat internationale aanvragers officiële documenten naar Olds College sturen wanneer een aanvraag wordt ingediend.

  Erkenning van eerder leren

  Als u eenmaal bent toegelaten tot een Olds College-programma, kunt u een beoordeling aanvragen voor al uw eerdere post-secundaire opleidingen om te zien of u in aanmerking komt voor overdrachtskrediet voor uw nieuwe programma. Om een overdrachtskredietbeoordeling te voltooien, moet u het volgende indienen:

  • Een notariële kleurenkopie van uw post-secundaire transcripties, waar een handtekening en/of officiële stempel zichtbaar is
  • Kopieën van alle relevante cursusoverzichten of beschrijvingen voor de cursussen die u wilt laten beoordelen voor overdrachtspunten

  Let op: alle transcripties, cursusoverzichten en andere ondersteunende documentatie moeten in het Engels zijn. Als uw documentatie in een andere taal is, moet u een beëdigde Engelse letterlijke vertaling (woord-voor-woord) overleggen, samen met een notariële kleurenkopie van de originele documenten.

  Visum vereisten

  Studievergunningen / Tijdelijk visum

  Alle internationale studenten die een programma langer dan zes maanden volgen (inclusief Open Studies) moeten een maand voor aanvang van hun programma een kopie van hun introductiebrief en hun visum of eTA indienen. Zodra de student Canada binnenkomt, ontvangt hij of zij een studievergunning (en indien nodig een co-op-werkvergunning) en moet een kopie aan Olds College worden verstrekt. Studenten die geen kopieën van deze documentatie verstrekken binnen de aangegeven termijn, kunnen uit het programma worden verwijderd. Elke student die zijn tijdelijke visum/studievergunning door Immigration, Refugees, and Citizenship Canada is geweigerd, is verplicht een kopie van zijn officiële weigeringsbrief in te dienen om een gedeeltelijke terugbetaling van zijn $ 1.500 CAD-collegegeldborg te ontvangen. Internationale studenten moeten geldige immigratiedocumenten bijhouden om in Canada te kunnen wonen en studeren. Het is uitsluitend de verantwoordelijkheid van de student, en niet die van het personeel van Olds College, om:

  • Zorg ervoor dat uw immigratie- en juridische documenten actueel zijn en worden onderhouden, dit houdt ook in dat u aandacht besteedt aan de verwerkingstijden voor verlengingen van studievergunningen.
  • Zorg ervoor dat alle documentatie die voor immigratiedoeleinden wordt ingediend, voldoet aan de vereisten en accuraat en volledig is.
  • Begrijp en voldoe aan de immigratievereisten die op u van toepassing zijn. Deze informatie kan worden gewijzigd. Raadpleeg daarom de website Immigration, Refugee and Citizenship Canada.

  *Olds College kan u niet adviseren of namens u optreden in immigratiezaken.

  *Informatie over immigratiewetten, -voorschriften en -regels kunt u vinden op de website Immigratie, Vluchtelingen en Burgerschap.

  Beurzen en financiering

  Locaties

  • Olds

   50 Street,4500, T4H 1R6, Olds

   Vragen