Keystone logo
Open University Of Kaohsiung Massa communicatie
Open University Of Kaohsiung

Massa communicatie

Taipei, Taiwan

Request duration

Request teaching languages

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De afdeling Massacommunicatie van OUK werd opgericht op 1 augustus 1997. Het educatieve doel van de afdeling is om professionals in massacommunicatie te stimuleren. Zowel het curriculumontwerp als de faculteit leggen evenveel nadruk op theorie en praktijk. Momenteel hebben we twee fulltime docenten, meer dan tien parttime docenten en 120 studenten. Als reactie op verschillende maatschappelijke transities, zoals binnenlandse politiek, economie, samenleving, media-ecologie, communicatietechnologie, enzovoort, zal de toekomstige ontwikkeling van onze afdeling communicatietechnologie als de speciale eigenschap van onze rol als afstandsonderwijs voor volwassenen beschouwen. kern en theorie als de basis om professionaliteit en ethiekonderwijs te bevorderen, en om professionals van uitzendingen, televisie en internetmedia te stimuleren met ideaal, verantwoordelijkheid, potentieel, originaliteit en sociale verantwoordelijkheid.

Onze afdeling maakt niet alleen gebruik van uitzendingen, televisie, internet en andere media voor het geven van instructie, maar biedt vanwege flexibele instructiesessies ook cursussen in de middag en avond aan. Op de bestaande basis zijn we van plan om in de toekomst een pre-masterprogramma voor kredietcursussen en een graduaatsinstituut op te zetten, dat divers on-the-job onderwijs en vervolgonderwijs biedt aan personages uit de communicatie-industrie in Kaohsiung City, Kaohsiung County en Pingtung Oppervlakte.

Het grootste verschil tussen studenten van onze afdeling en die van traditionele hogescholen en universiteiten is de diversiteit van studenten, die deelnemen aan het leren vanwege de passie voor media en missie naar de samenleving en de kwaliteit van de hele leeromgeving hoger maken.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Bachelor Sociologie en Antropologie: specialisatie Maatschappij, Cultuur en Communicatie
    • Kaunas, Litouwen
  • Bachelor in het onderwijs (honours) (secundair) - Informatie- en communicatietechnologie
    • Hong Kong, Hongkong
  • Bachelor Bedrijfsrelaties
    • Porto, Portugal