Keystone logo
Ovidius University Of Constanta

Ovidius University Of Constanta

Ovidius University Of Constanta

Invoering

Ovidius University Of Constanta (UOC) is een openbare instelling voor hoger onderwijs opgericht in 1961, die in 1990 een multidisciplinaire universiteit werd met programma's voor bachelor, master en doctoraat, een kwaliteitsaccreditatie erkend door nationale en internationale instellingen met veel vertrouwen.

118663_IMG_3323.JPG

De onderwijsdisciplines die door 16 faculteiten worden bestreken, hebben betrekking op economische wetenschappen, kunsten, rechten en bestuurswetenschappen, wiskunde en informatica, toegepaste wetenschappen, civiele en werktuigbouwkunde, theologie, psychologie en onderwijswetenschappen, geschiedenis en politieke wetenschappen, vreemde talen, geneeskunde en tandheelkunde, farmacie, landbouw en biologie.

Op dit moment heeft het UOC 94 bacheloropleidingen, 88 masteropleidingen, 7 doctoraatsscholen en 38 postuniversitaire programma's. Het heeft bijna 15.000 studenten en meer dan 1.000 academische en administratieve medewerkers. Ook heeft het meer dan 1.100 internationale studenten, waarvan ongeveer 28% van de EU-landen en de Europese Economische Ruimte.

Locaties

  • Constanța

    Aleea Universitatii Nr 1, Campus, Corp B, Camera P 24, 900470, Constanța

    Vragen