Keystone logo
Pace University BBA Bedrijfskunde
Pace University

BBA Bedrijfskunde

New York, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

15 Dec 2024

Sep 2025

USD 51.382 / per year *

Op de campus

* er kunnen extra kosten van toepassing zijn

Invoering

Er is een exploderende behoefte aan professionals op elk gebied die kunnen analyseren en beheren van gegevens om effectieve zakelijke beslissingen te nemen. Met technische vaardigheden die in elke industrie gevraagd worden, kan een diploma in business analytics van Pace je in staat stellen om uit te kijken naar banengroei, mobiliteit en doorlopende paden voor het bevorderen van je kennis en carrière.

Lanceren met een technische voorsprong

  • Krijg vaardigheden in analyse en informatietechnologie waar veel vraag naar is bij werkgevers.
  • Een solide, interdisciplinaire basis verwerven in gegevensanalyse, informatietechnologie en kwantitatieve modellering.
  • Ervaring met het werken in teamverband in kleine klassen met bekroonde docenten.
  • Een van de weinige undergraduate programma's voor bedrijfsanalyse in de omgeving van New York.

Kansen en ervaringen toevoegen

Je Lubin BBA in Business Analytics geeft je de vaardigheden en kennis voor een bevredigende carrière in data analytics, financial engineering, risk management, marktonderzoek, management consulting en meer. Volgens het US Bureau of Labor Statistics zal de werkgelegenheid voor operations research analisten in de periode 2019-2029 met 25 procent groeien, veel sneller dan het gemiddelde voor alle beroepen.

Onze BBA in Business Analytics biedt training in de allernieuwste tools en analysetechnieken waar vraag naar is. Het curriculum omvat analyse- en modelleringstechnieken die het hele spectrum bestrijken van beschrijvende, voorspellende en prescriptieve analyses, ad-hocrapporten, datavisualisatie, regressie, datamining en optimalisatie. Studenten verwerven veelgevraagde softwarevaardigheden en leren zakelijke problemen in de echte wereld op te lossen met tools als R, Python, SQL, Excel, RapidMiner en Tableau.

toelatingen

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen