Keystone logo
Pace University BS Bedrijfseconomie
Pace University

BS Bedrijfseconomie

New York, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

15 Dec 2024

Sep 2025

USD 51.382 / per year *

Op de campus

* er kunnen extra kosten van toepassing zijn

Invoering

Ons interdisciplinaire BS-programma in Computational Economics leert je geavanceerde kwantitatieve vaardigheden om economische vragen te beantwoorden met behulp van de kracht van informatica en informatietechnologie. Je leert programmeren, werken met big data en geavanceerde kwantitatieve technieken toepassen (d.w.z. AI, Machine Learning, Econometrie) om vragen in de economie en bedrijfspraktijk te beantwoorden.

De aanpak op hoog niveau van Pace

  • Leer kwantitatieve vaardigheden en data-analyse toegepast op vragen in het bedrijfsleven en de economie.
  • Vloeiend coderen en grote datasets beheren met behulp van R, Python en SQL
  • econometrische en machine learning-technieken uitvoeren in Stata, R en Python

Kansen en ervaringen

Federal Reserve Challenge: Dit team biedt studenten een unieke kans om de strijd aan te gaan met andere scholen en hun kennis van de Amerikaanse economie, het monetaire beleid en de rol van het Federal Reserve System te testen. Het team van Pace University is al vijf keer in acht jaar kampioen geworden en heeft de nationale competitie vijf keer gewonnen.

Fiscal Challenge: Met dit team kunnen leerlingen de strijd aangaan met andere scholen en hun kennis testen over fiscaal beleid, de Amerikaanse economie en de rol van de federale overheid in het afvlakken van conjunctuurcycli.

Clubs voor economie: Word lid van de Economics Society of Women in Economics om meer te leren over het vakgebied, hulp te krijgen bij je studie, contact te leggen met alumni, plannen te maken voor de toekomst en nieuwe vrienden te maken.

Brown Bag Seminar Series: Elke maand presenteren twee tot drie studenten, alumni of uitgenodigde sprekers hun lopende onderzoek. Dit geeft studenten de kans om te zien waar anderen aan werken, een workshop te geven over hun onderzoek en te netwerken met alumni en professionals uit de industrie.

toelatingen

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen