Keystone logo
Pace University BS Biologie (pre-med)
Pace University

BS Biologie (pre-med)

New York, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

15 Dec 2024

Sep 2025

USD 51.382 / per year *

Op de campus

* er kunnen extra kosten van toepassing zijn

Invoering

Na je studie Biologie kun je aan de slag als biotechnoloog of laboratoriumtechnicus bij universiteiten, onderzoekscentra of farmaceutische bedrijven. Onze cursussen hebben een vereist minimum van elf laboratoriumcursussen, en daarom dingen werkgevers mee naar onze uitgebreid opgeleide studenten. De BS in Biology bereidt je ook voor op beroepsopleidingen zoals geneeskunde, tandheelkunde, osteopathie of diergeneeskunde, of op master- en PhD-opleidingen. Individueel advies, waaronder een speciale pre-medische adviescommissie en een pre-health professions advisor, zorgt ervoor dat onze studenten op het juiste spoor zitten. Andere carrièremogelijkheden voor onze studenten zijn wetenschapscommunicatie, reclame, banen bij de overheid, biotechnologie, octrooirecht en vele andere.

Deze afstudeerrichting bereidt studenten voor op verdere scholing in beroepsopleidingen zoals geneeskunde, tandheelkunde, osteopathie of diergeneeskunde, maar ook op toelating tot wetenschappelijke afstudeerrichtingen. De major bereidt je ook voor op een baan als laboratoriumtechnicus in onderwijs-, medische, diergeneeskundige, opstart- en farmaceutische industrielaboratoria en bij overheids- en non-profitinstellingen. Het curriculum omvat de kernvakken Biologie, de wiskundevakken & en een zeer breed scala aan keuzevakken Biologie in verschillende categorieën.

Studenten moeten slagen voor een uitgebreid examen, de Major Field Test in Biology, gegeven als onderdeel van BIO 490 Introduction to Research in the Biological Sciences, dat het vermogen beoordeelt om basisbegrippen in de biologie te integreren en te synthetiseren.

Een transformerende ervaring

Voor de BS in Biology volgen studenten biologie, scheikunde, calculus I en natuurkunde. Daarnaast kiezen onze studenten vijf keuzevakken uit de ruim 20 die we aanbieden. Deze variëren van plantkunde tot toxicologie en van neurowetenschappen tot microbiële ecologie, en omvatten een reiscursus naar Costa Rica. De keuzevakken weerspiegelen de expertise van onze bekroonde faculteit die één-op-één onderzoek doet met onze studenten en hen meeneemt naar conferenties waar veel van onze studenten nationale prijzen hebben gewonnen. Onze faculteit publiceert ook samen met studenten, wat onze studenten een geweldige ervaring en voorsprong geeft.

Al onze studenten moeten hun onderzoeksprojecten en kennis presenteren op onze Biology Research Day-conferentie, en op een uitgebreid examen dat het vermogen beoordeelt om basisconcepten in de biologie te integreren en synthetiseren. Ons hele programma biedt een transformerende ervaring voor onze studenten en draagt bij aan Pace's ranking als een van de vier beste hogescholen in het land voor opwaartse economische mobiliteit.

Opmerking: Voor een versneld dual-degree programma met een professionele school in ergotherapie, optometrie of podologie, zie Biologie, BS: Pre-professionele major.

Kansen en ervaringen toevoegen

Je krijgt de kans om onafhankelijk laboratoriumonderzoek uit te voeren in samenwerking met zeer gerespecteerde faculteitsleden, vaak op een niveau dat doorgaans voorbehouden is aan afgestudeerde studenten, waarbij gebruik wordt gemaakt van wetenschappelijke bronnen die je zou verwachten bij een grote onderzoeksinstelling. Studenten die eerder van deze mogelijkheid gebruik hebben gemaakt, hebben de resultaten van hun onderzoekswerk gepresenteerd op nationale en internationale wetenschappelijke bijeenkomsten, hebben artikelen geschreven in wetenschappelijke tijdschriften en zijn ook de ontvangers geweest van internationale beurzen voor voortgezette studie in de Verenigde Staten en in het buitenland.

toelatingen

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen