Keystone logo
Pace University BS Informatica
Pace University

BS Informatica

New York, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

15 Dec 2024

Sep 2025

USD 51.382 / per year *

Op de campus

* er kunnen extra kosten van toepassing zijn

Invoering

Het is geen geheim dat IT-afdelingen bedrijven draaiende houden. Met een bachelor in informatica ben je in staat om systemen zo te beheren en te onderhouden dat het bijna lijkt alsof ze helemaal niets doen, maar dat is absoluut niet waar.

De waardepropositie

  • Bestudeer hardware en de software waarop alles draait, van besturingssystemen tot je favoriete apps.
  • Doe echte ervaring op met desktops, laptops, wearables en smartphones om je portfolio op te bouwen met hands-on projecten die je vaardigheden, teamwerk en passie ontwikkelen.
  • Krijg toegang tot uitstekende stages bij bedrijven in New York om je kennis toe te passen, nieuwe vaardigheden te leren en je netwerk op te bouwen

Kansen en ervaringen toevoegen

Als je praktijkgerichte leerervaringen wilt, dan hebben we die. Niet alleen bieden de on-campus en online labs, zoals het Cybersecurity Education and Research Lab, het Robotics Lab, het Networking and Data Science Lab en het Digital Forensics Lab, mogelijkheden voor onderzoek en projecten onder leiding van faculteiten, maar ook werken veel van de Seidenberg-studentenclubs aan app-ontwikkeling, hackathons en wedstrijden. Kies uit Pace Computing Society, Seidenberg Tech Collective, Cybersecurity Club, Pace Women in Tech en nog veel meer. Je zult veel nieuwe kennis en ervaringen opdoen, vrienden maken en blijvende herinneringen opbouwen.

Om een bekwaam informatietechnoloog te worden, moet je de fundamentele theorie die je in de klas leert, toepassen op praktische oefeningen binnen en buiten het klaslokaal. Op de Seidenberg School kunnen deze de vorm aannemen van serverbeheer in het Blue CoLab, werken met databases als onderdeel van een groepsproject, het ontwikkelen van je website om je portfolio weer te geven of deelnemen aan een collegiale cyberbeveiligingswedstrijd met andere studenten als onderdeel van ons cyberteam.

toelatingen

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen