Keystone logo
Pace University BS Informatiesystemen
Pace University

BS Informatiesystemen

New York, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

15 Dec 2024

Sep 2025

USD 51.382 / per year *

Op de campus

* er kunnen extra kosten van toepassing zijn

Invoering

Informatie is zo'n krachtige bron geworden in de bedrijfsvoering, gezondheidszorg, technologie, onderwijs, entertainment en andere sectoren dat deze sectoren wanhopig op zoek zijn naar mensen die zowel de technologie als de zakelijke implicaties ervan begrijpen - mensen zoals jij.

De waardepropositie

  • Leer hoe je applicaties ontwerpt voor elke bedrijfsomgeving en bouw om tailbuildrthem resultaten te behalen voor je stakeholders.
  • Bouw je portfolio op met praktijkgerichte projecten die je vaardigheden, teamwerk en passie ontwikkelen.
  • Krijg toegang tot uitstekende stages bij bedrijven in New York voor praktijkervaring en connecties

Kansen en ervaringen toevoegen

Maak gebruik van internationale reizen, interdisciplinaire samenwerking en intercollegiale ervaringen via de programma's van de New York City Design Factory. Tijdens deze studiepunten-ervaringen reis je naar partneruniversiteiten in Finland, Portugal, Genève en vele andere fantastische locaties om echte producten te bouwen voor echte bedrijven.

Als je praktijkgerichte leerervaringen wilt, dan hebben we die. Niet alleen bieden de on-campus en online labs, zoals het Cybersecurity Education and Research Lab, het Robotics Lab, het Networking and Data Science Lab en het Digital Forensics Lab, mogelijkheden voor onderzoek en projecten onder leiding van faculteiten, maar ook werken veel van de Seidenberg-studentenclubs aan app-ontwikkeling, hackathons en wedstrijden. Kies uit Pace Computing Society, Seidenberg Tech Collective, Cybersecurity Club, Pace Women in Tech en nog veel meer. Je zult veel nieuwe kennis en ervaringen opdoen, vrienden maken en blijvende herinneringen opbouwen.

toelatingen

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen