Keystone logo
Pace University BS Spelontwikkeling
Pace University

BS Spelontwikkeling

New York, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

15 Dec 2024

Sep 2025

USD 51.382 / per year *

Op de campus

* er kunnen extra kosten van toepassing zijn

Invoering

Combineer je passie voor games met een technische opleiding die je voorbereidt op een industrie die meer waard is dan de film- en sportindustrie samen. De wereld houdt van games, en als jij ze wilt bouwen, dan is de BS in Game Development van Pace University iets voor jou.

Leren, Code Spelen

Als je graag meeslepende games en interactieve ervaringen wilt maken, dan is de BS in Game Development het ideale programma voor jouw carrièreambities. Dit curriculum integreert naadloos vaardigheden en methodologieën uit de informatica, kunst, design en storytelling, zodat je je kunt ontwikkelen tot een veelzijdige gameontwikkelaar met een veelgevraagde set vaardigheden.

  • Bouw je portfolio op voordat je afstudeert! Dompel jezelf onder in ons intensieve projectgebaseerde programma, waarin je boeiende games maakt in verschillende genres en stijlen. Je past wat je leert toe op echte, speelbare games en hebt een oeuvre dat je kunt delen tijdens toekomstige sollicitatiegesprekken.
  • Begin direct met coderen in verschillende programmeertalen, zodat je verschillende spelmechanismen en gedragingen kunt creëren. Je leert welke tools het beste passen bij verschillende resultaten, zodat je ontwerpproblemen kunt oplossen en je visie kunt verwezenlijken.
  • Maak naam voor jezelf en voor je werk. Een belangrijk doel van het BS in Game Development programma is om je een game te laten publiceren in een app store, waarbij je leert over geld verdienen en hoe je samenwerkt in een ontwikkelteam.

Het is gevaarlijk om alleen te gaan!

Van The Legend of Zelda tot Elden Ring, moderne games worden niet in afzondering gemaakt, maar door grote multidisciplinaire teams. De Seidenberg School van Pace biedt een kant-en-klare, gepassioneerde gemeenschap van gameliefhebbers - en dan hebben we het niet alleen over studenten. Professoren en medewerkers van de Seidenberg School praten je graag bij over games en wat ze op dat moment spelen.

Naast het feit dat je deel uitmaakt van een levendige en vriendelijke community, zijn er tal van evenementen die ontworpen zijn om je portfolio en vaardigheden te verbeteren. Doe mee aan GameJams om kleine, themagerichte games te maken en speel ze vervolgens met vrienden. Doe mee aan het Esports-programma van Pace en speel competitief. En als je je eigen evenementen wilt hosten, kunnen we je daar ook bij helpen. Mis onze gaming socials niet, waaronder de langverwachte jaarlijkse Halloween Game Night.

Je krijgt ook de kans om je netwerk uit te breiden door in contact te komen met collega-gameontwikkelaars en professionals die actief zijn in de game-industrie. Het Seidenberg-netwerk organiseert regelmatig gastsprekers op de campus, variërend van ervaren gameontwikkelaars tot experts uit de industrie. Bovendien heb je de mogelijkheid om specifieke sprekers aan te vragen, waardoor je onschatbare mogelijkheden krijgt om invloedrijke figuren uit het vakgebied te ontmoeten en van hen te leren. Het gaat niet alleen om het cursuswerk; het gaat erom dat je jezelf onderdompelt in een gemeenschap die is toegewijd aan het stimuleren van echte connecties en professionele groei.

toelatingen

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen