Keystone logo
Palestine Polytechnic University Informatietechnologie en computer engineering-programma's
Palestine Polytechnic University

Informatietechnologie en computer engineering-programma's

Request duration

Engels, Avestisch

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

CITCE streeft om erkend te worden om zijn vermogen om IT-professionals en computer ingenieurs die streven naar het dienen van de Palestijnse gemeenschap in IT afstuderen. Afhankelijk van de gekwalificeerde docenten en personeel, het college streeft naar een van de nationale afzetmogelijkheden voor onderzoek en maatschappelijke dienstverlening.

Computertechniek

Het programma richt zich op de technische aspecten van computer hardware, embedded systemen en software design. Het programma omvat cursussen in verschillende gebieden, zoals: computer ontwerp van het systeem (digitale systemen, computer organisatie en architectuur, en embedded systemen), computernetwerken (bekabelde en draadloze netwerken en het internet), en het ontwerpen van software en toepassingen (programmeertalen, software engineering, enz.). In hun senior van de studie, de studenten voeren een afstudeerproject waar ze worden verwacht voor het ontwerpen en implementeren van een systeem dat een vooraf gedefinieerde probleem oplost.

De opleiding bereidt afgestudeerden voor een succesvolle carrière in de techniek. Studenten zullen een grondig inzicht in de principes en praktijken van computersystemen van software en hardware standpunten hebben. Ook afgestudeerden van dit programma klaar om hun studies hoger onderwijs in Msc na te streven zal zijn. en PhD. 's.

computer science

De afdeling Informatica richt zich op het bouwen van een brug te slaan tussen de theorie en de toepassing van de informatica. Dus bouwden we sterke relaties en samenwerkingsprogramma's die ons verbinden met de lokale industrie om ons doel te bereiken. Een deel van onze doelen is voor te bereiden en op te leiden onze studenten met de moderne programmering praktijken en technologieën te concurreren in de lokale en regionale markt. Dat is de reden waarom onze studenten behoren tot de meest succesvolle professionals in Palestina. Bovendien zijn veel van onze studenten zijn goed bekend in het wetenschappelijk onderzoek en de industrie in Palestina en de hele wereld.

informatie technologie

Informatietechnologie speelt een rol in bijna alle industrieën wereldwijd. Information Technology grote biedt studies in alle aspecten van IT, met de nadruk op de planning en het beheer van de technologie levenscycli, de ontwikkeling van applicaties, systemen, web multimedia, installatie en beheer van netwerken en informatiebeveiliging. Informatietechnologie banen hebben vele bijzondere voordelen, zoals hoge salarissen, werkzekerheid en de flexibiliteit om vrijwel overal te werken.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • B.Sc. Computerwetenschappen - Computersystemen en netwerken
    • Warsaw, Polen
  • BSc (Hons) computernetwerken
    • Manchester, Verenigd Koninkrijk
  • Bachelor in de informatietechnologie (netwerken en beveiliging) (Hons)
    • Petaling Jaya, Maleisië