Keystone logo
© BIMM University
Point Blank Electronic Music School

Point Blank Electronic Music School

Point Blank Electronic Music School

Invoering

Point Blank Electronic Music School

Overzicht Opgericht in Londen in '94 en uitgeroepen tot 's werelds' Best Music Production & DJ School 'door de lezers van DJ Mag, Point Blank leert het creatieve proces van het maken van muziek op het hoogste niveau. Met behulp van deskundige instructeurs, state-of-the-art faciliteiten en internationaal erkende accreditatie, hebben vele succesvolle afgestudeerden door hun deuren, waaronder Claude VonStroke, Goldie, Nicole Moudaber, Leona Lewis, AlunaGeorge, Patrick Topping, Gemma Cairney, Monki, Felix Jaehn gepasseerd - de lijst gaat maar door ...

De school is gevestigd in Londen en LA, en biedt ook innovatieve online cursussen. De campus Londen in Shoreditch biedt muziekproductie cursussen, geluidstechniek, muziek business, het zingen, radio productie en DJ cursussen - allemaal gegeven door zeer ervaren professionals uit elk gebied van de muziek-industrie, met inbegrip van actieve muziekproducenten en Grammy-award winnende songwriters.

Instructeurs zijn allemaal muziek industrie experts en hebben gewerkt met artiesten als Pharrel Williams, Massale aanval, Bob Marley en Depeche Mode. Studenten leren in state-of-the-art studio's die ze hebben onbeperkt toegang tot. Dit geldt ook voor 48-kanaal SSL Duality Delta en Audient bureaus, de nieuwste apparatuur van Native Instruments en Pioneer en nog veel meer.

Point Blank biedt HE en Degree cursussen. De BA (Hons) in Music Production and Sound Engineering is beschikbaar om te studeren in Londen, terwijl CertHE en DipHE cursussen online worden uitgevoerd via afstandsonderwijs, alle geaccrediteerd door Middlesex University.

De school heeft studenten van over de hele wereld studeren met hen, waaronder de VS, India, Frankrijk, Spanje, Brazilië, Afrika en Australië. De online cursussen betekent ook dat studenten een erkend diploma kan behalen, terwijl het bestuderen van overal in de wereld.

 1. Job Prospects Point Blank maakt volledig gebruik van de uitstekende verbindingen met de muziekindustrie. Via de school verbindingen studenten toegang krijgen tot stages en banen op internationaal gerenommeerde organisaties, waaronder Defected, Universal, BBC, Rinse, NTS, Mute en nog veel meer. In Point Blank's Radio cursussen is het gebruikelijk voor 100% van een klasse om de werkgelegenheid in de industrie. De studenten zijn gegaan om werk te vinden bij de BBC, Kiss, afspoelen en zelfs starten hun eigen stations, zoals Radar Radio. De in-house label wordt gedistribueerd door iTunes, Spotify, YouTube, Beatport en nog veel meer, met studenten in staat om hun sporen te dienen voor een release als ze dat willen. Studenten kunnen ook hun werk gepromoot op de school YouTube-kanaal en sociale netwerken te vinden om meer dan 1,5 miljoen fans. De president van Universal Records zegt: "Universal ondersteunt wat Point Blank doet en is blij om progressie routes voor studenten die echt talent en vastberadenheid te bieden".
 2. Cursus en docenten Point Blank partners met Middlesex University om hun opleiding te valideren in Londen evenals hun Hoger Onderwijs kwalificaties die online worden geleverd. programma's Point Blank worden toegekend en de kwaliteit gegarandeerd door Middlesex University. Alle studenten van de opleiding in Londen hebben toegang tot state of the art studio's die ze hebben onbeperkt toegang tot. Dit geldt ook voor SSL Duality Delta, Audient 48 Channel, TLAudio en Oram mengpanelen en nog veel meer. De online Cert / DipHE is gelijk aan één of twee jaar van een graad. De studenten hebben een kans om de handen te krijgen op de ervaring in de muziekindustrie, terwijl het verkrijgen van een erkende kwalificatie. De opgedaan bij succesvolle afronding van de cursussen studiepunten worden erkend door de instellingen voor hoger onderwijs over de hele wereld - waardoor studenten om vooruitgang te boeken op het laatste jaar van een graad. Studenten kunnen ook gebruik maken van de Point Blank deskundige instructeurs, uitstekende faciliteiten en praktische handen op de stijl van lesgeven te nemen, zonder het nemen van de academische route. U zult nog steeds het bereiken van de in het huis van Point Blank Diploma op een succesvolle afronding van de cursus.
 3. Uni-voorzieningen Point Blank is de enige school in het Verenigd Koninkrijk met een 48-kanaals SSL Duality Delta SuperAnalogue ™ console. De faciliteiten zijn voorzien van 12 professionele studio's waar je studeert, evenals 5 extra oefening studio's met een verscheidenheid van opname-apparatuur die de studenten in staat zijn om buiten te boeken van studie-uren te werken aan hun muziek. Een centrale hub gebied zorgt er ook voor dat de studenten kunnen netwerken met die buiten hun eigen directe klassen, waardoor muziek productie, radio en zingende studenten kunnen samenwerken op de site om wederzijds voordeel. De DJ Studio wordt gesponsord door Pioneer DJ met de nieuwste apparatuur, waaronder CDJ2000nxs, DJM2000nxs, DDJ-SX controllers, PLX-1000 draaitafels en nog veel meer. Leef Sound Engineering leerlingen handen op ervaring in het werken op vijf live shows op verschillende locaties in Londen en het opdoen van praktijkervaring in Islington O2 Academy. U kunt een foto tour hier te nemen (link toevoegen aan foto tour) 4. City Life is gevestigd in Hoxton, Point Blank is in het centrum van de hippe East London. Er zijn vele onafhankelijke platenmaatschappijen en modewinkels plus clubs, bars, cafés en een bloeiende live muziek scene. Het dichtstbijzijnde bovengrondse station is Hoxton terwijl Old Street ligt op 10 minuten lopen van het hotel is uitstekend bereikbaar.
 4. Student Support Point Blank hebben een aangewezen lid van het personeel te ondersteunen studenten te helpen bij het vinden van huisvesting, het verstrekken van papierwerk en studenten aansluiten voordat een cursus.
 5. Toelatingseisen De opleiding vereist meestal 160 UCAS punten of gelijkwaardig door ervaring.

The Music Production & Live Sound Engineering Diploma vereist 4 GCSE passeert bij een minimum van klasse C (muziek en Engels bij voorkeur).

Voor de Radio Broadcasting Diploma, normale minimum toelatingseisen zijn 1 'A' niveau en Wiskunde en Engels Taal GCSE's in de rang 'C' of hoger.

Locaties

 • London

  London, Verenigd Koninkrijk

 • Los Angeles

  Los Angeles, Verenigde Staten

  Vragen