Keystone logo
Pennsylvania Academy of the Fine Arts

Pennsylvania Academy of the Fine Arts

Pennsylvania Academy of the Fine Arts

Invoering

Met meer dan 200 jaar ervaring in het opleiden van kunstenaars, koestert de Pennsylvania Academy of the Fine Arts de artistieke ontwikkeling van onze studenten door middel van opleidingen in het niet-gegradueerde en afgestudeerde beeldende kunstonderwijs.

De School of Fine Arts biedt een professionele opleiding van wereldklasse die zich uitsluitend richt op het succes van de opkomende beeldende kunstenaar. Onze prioriteit is de kwaliteit, volledigheid en relevantie van een kunstopleiding om een artistieke visie te ontwikkelen en na te streven, waar deze ook mag leiden.

PAFA leidt kunstenaars van over de hele wereld op tot innovatieve makers en kritische denkers met een diep begrip van tradities en het vermogen om conventies uit te dagen. Lees meer over het toelatingsproces, woon een open huis bij of plan een campusbezoek.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Philadelphia

    North Broad Street,118-128, 19102, Philadelphia

    Vragen