Keystone logo
Pennsylvania Academy of the Fine Arts Bachelor in de schone kunsten in animatie
Pennsylvania Academy of the Fine Arts

Bachelor in de schone kunsten in animatie

Philadelphia, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

PAFA's concentratie in Animation biedt studenten de mogelijkheid om de steeds groter wordende wereld van deze kunstvorm te verkennen.

Ons unieke programma verbindt PAFA's undergraduate training van wereldklasse in studiokunst met bewegende beelden en verhalende verhalen, waarbij de nadruk wordt gelegd op experimentele, op beeldende kunst gebaseerde benaderingen van animatie, waaronder stop-motion en 2D-animatietechnieken. Het programma biedt studenten ook professionele training over de nieuwste digitale platforms en technieken, en bereidt hen voor op loopbaantrajecten in de animatie-industrie.

PAFA heeft een lange geschiedenis met bewegende beelden die terug te voeren zijn tot de vroegste dagen van de instelling met de "bewegende beelden" van oprichter Charles Willson Peale. PAFA's narratieve schildertraditie legde de basis voor veel alumni om kinetische en op tijd gebaseerde kunstvormen te verkennen, waaronder de baanbrekende experimentele animator Mary Ellen Bute (1906–1983) en de bekroonde filmmaker en kunstenaar David Lynch. Lynch creëerde zijn eerste bewegende werk, Six Men Getting Sick, als student aan PAFA. Deze traditie gaat door tot op de dag van vandaag, en PAFA biedt video- en bewegend beeldcursussen aan zowel op graduate als undergraduate niveau, met talrijke studenten en docenten die in verschillende vormen van op tijd gebaseerde media werken.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Bachelor of Fine Arts in experimentele animatie
    • Toronto, Canada
  • Graad in Video Game Design en Digitale Animatie
    • Seville, Spanje
  • Bachelor in de Creatieve Media - Animatie & Visuele Effecten
    • Wrocław, Polen