Keystone logo
Pennsylvania Academy of the Fine Arts Bachelor of Fine Arts in LIBERAL ARTS
Pennsylvania Academy of the Fine Arts

Bachelor of Fine Arts in LIBERAL ARTS

Philadelphia, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Een vrije kunstenopleiding wapent studenten met de kennis en kritisch denkvermogen om hedendaagse kunstkwesties te onderzoeken. Artistieke inspiratie wordt ook gevonden in het verkennen van literatuur, poëzie, geschiedenis en wetenschappen.

Deze klas zal studenten kennis laten maken met de belangrijkste methodologieën voor velden binnen de sociale wetenschappen. De klas zal bijzondere aandacht besteden aan methoden die een integraal onderdeel zijn van een bepaald veld binnen de sociale wetenschappen, zoals geschiedenis of sociologie. Tegelijkertijd zal de instructeur moderne en hedendaagse voorbeelden gebruiken om te laten zien hoe deze ideeën in de praktijk werken. Bijzondere nadruk zal ook worden gelegd op het introduceren van concepten die relevant zijn voor het gebied van beeldcultuur. Op deze manier krijgen studenten niet alleen een inleiding tot een bepaald vakgebied binnen de sociale wetenschappen, maar ook tot inzicht in de methoden die binnen de sociale wetenschappen worden gebruikt.

Deze klas presenteert werken uit de wereldliteratuur, met de nadruk op historische en recente bijdragen aan de literaire kunsten. Hoewel de specifieke werken die worden behandeld van semester tot semester verschillen, kan de cursus putten uit werken uit Latijns-Amerika, Azië, Afrika en het Midden-Oosten. Studenten zullen niet alleen deze teksten lezen, maar ook leren hoe ze de tekst in kwestie moeten interpreteren, waarbij ze niet alleen inzicht krijgen in het historische en culturele belang ervan, maar ook in hoe deze werken schrijvers, dichters, musici en kunstenaars blijven inspireren. Vereisten: Composition II of gelijkwaardig.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Bachelor in de internationale liberale kunsten: Japanse studies
    • Kofu, Japan
  • Bachelor in de vrije kunsten
    • Hiroshima, Japan
  • BA/BSc aan University College Maastricht
    • Maastricht, Nederlanden