Keystone logo
Pennsylvania Academy of the Fine Arts Bachelor of Fine Arts in Sculpture
Pennsylvania Academy of the Fine Arts

Bachelor of Fine Arts in Sculpture

Philadelphia, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Het Sculpture-programma op PAFA omvat hedendaagse en klassieke benaderingen in een breed scala van kunstmaken - van traditionele figuratieve sculptuur tot video- en installatiekunst.

Studenten krijgen praktische training van PAFA's getalenteerde beeldhouwfaculteit over gereedschappen, materialen en technieken van sculpturale compositie en fabricage, figuurmodellering en carving, bronsgieten, houtsnijden, lassen, gipsgieten, gieterij en locatiespecifieke beeldhouwkunst.

Studenten leren anatomie, beeldhouwen de figuur naar het levensmodel en gieten hun sculptuur in de bronsgieterij. Gevorderde cursussen bieden begeleiding bij het verkrijgen van commissies en het maken van openbare sculpturen.

Beeldhouwstudenten krijgen privéstudio's terwijl ze ook toegang hebben tot grote gemeenschappelijke studio's en uitstekende beeldhouwwinkels en gereedschappen. De jaarlijkse studentententoonstelling is een kans om sculpturen van professionele kwaliteit en site-specifiek werk tentoon te stellen.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen