We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Peru State College

Peru State College

Peru State College

Invoering

Geschiedenis Peru staat

"Campus van een Thousand Oaks," een lid van de Nebraska Statewide Arboretum Peru staat, is gelegen in de heuvels van het historische zuidoosten Nebraska aan de rivier de Missouri. Het college biedt een mix van innovatieve online en traditionele klassikale undergraduate en graduate-programma's, met inbegrip van online graduate graden in het onderwijs en organisatorisch management. Nebraska's eerste universiteit, in 1867 opgericht als een lerarenopleiding school met één gebouw en 60 studenten, is getransformeerd in de afgelopen anderhalve eeuw in een state-of-the-art instelling die diverse, veelzijdige educatieve programma's rond 2400 studenten. Peru staat al lange tijd een bron van leiderschap, een bron van onschatbare waarde voor de gemeenschappen en bedrijven, en een bron van volbracht afgestudeerden bekend om hun uitstekende opleiding en vakbekwaamheid. Het college heeft genoten aanzienlijke steun van de Staat van Nebraska, met meer dan $ 50 miljoen aan campus renovatie projecten die worden gefinancierd in het afgelopen decennium. Terwijl wij dienen de studenten over de hele wereld, Peru staat behoudt een bijzondere inzet voor de bewoners en de behoeften van het zuidoosten Nebraska gemeenschap te dienen door middel van onderwijs, onderzoek en de openbare dienstverlening's.

Missie

In de opvoeding van het individu in het voordeel van de samenleving, Peru State cultiveert de capaciteit en de neiging voor een leven lang leren door het bevorderen van onafhankelijk onderzoek en het bevorderen van de waarde van kennis en ontdekking. Door middel van innovatieve undergraduate en graduate-programma's, Nebraska eerste college blijft ijveren voor het maken van een essentiële bijdrage aan de toekomst van de regio en de staat. Vision Peru State zal een college van keuze het bevorderen van kwaliteit en prestaties van leerlingen door middel van betrokkenheid bij een cultuur die onderzoek, ontdekking en innovatie bevordert zijn.

Waarden

Educatieve opdracht is een actieve manier van lesgeven en leren die de diversiteit van de studenten beschouwt en creëert een cultuur van eigendom, integratie en leiderschap. Het stelt alle studenten en medewerkers om persoonlijk te verbinden met de educatieve ervaring, anderen en de samenleving door het creëren van kansen voor directe betrokkenheid bij het leren. Verloofd docenten en leerlingen proberen te begrijpen en te respecteren meerdere perspectieven bij het zoeken naar oplossingen voor problemen door middel van onderzoek en onderzoek. Dit proces maakt de ontdekking van nieuwe ideeën en betere praktijken. Deze ontdekkingen, samen met continue reflectie en een verbintenis tot de dienst, bevorderen een cultuur van innovatie leidt tot progressieve verandering die de samenleving ten goede komt.

Goals

Peru staat wil inboezemen bij onze studenten:

 • effectieve communicatie vaardigheden;
 • computer- en informatievaardigheden;
 • zelfstandig kritisch denken en intellectuele capaciteit voor verandering;
 • voorbereiding op een maatschappelijke leidinggevende functies te nemen;
 • het vermogen om intellectueel, ethisch, esthetisch en lichamelijk belonen leven te leiden.

Lidmaatschappen en Accreditatie

Peru staat is geaccrediteerd door de Higher Learning Commissie. Het College is geaccrediteerd door de organisatie sinds 1915. In 2012 ontving Peru State voortzetting accreditatie voor de komende 10 jaar van de Higher Learning Commissie. Het college kreeg de best mogelijke evaluatie resultaat, met geen follow-up bezoeken of andere rapportage nodig is, te plaatsen in een elite groep van instellingen in de regio. Peru State heeft voortgezet accreditatie door de Nationale Raad voor Accreditatie van de lerarenopleiding. Volledig lidmaatschap wordt gehandhaafd in de Amerikaanse Vereniging van de Colleges voor lerarenopleiding en de American Council on Education. Het college is ook een mede-oprichter van de Nebraska Raad betreffende de lerarenopleiding. Peru staat is lid orgaan van de Nebraska State College System.

Internationale studenten:

Moet voldoen aan de Engels taaleisen

Leveren het bewijs van het Engels taalvaardigheid. U moet een bewijs van Engels taalvaardigheid te bieden in een van de volgende manieren: a. Test van het Engels taal als vreemde taal (TOEFL) 550 zonder sectie scoren minder dan 56 (op papier) 79/80 (Internet-based) 213 zonder sectie scoren minder dan 22 (computer-based) b. English3 - minimale score van 72 c. Internationaal Engels Language Test System (IELTS) Minimum score van 6,5 d. SAT SAT Minimum: Lezen 440, Engels

toelatingen

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

 • Peru

  Peru State College 600 Hoyt St, NE 68421, Peru

 • USA Online

  USA Online, Verenigde Staten

  Vragen