Keystone logo
Pfeiffer University

Pfeiffer University

Pfeiffer University

Invoering

Pfeiffer, een particuliere universiteit voor vrije kunsten, aangesloten bij de United Methodist Church, heeft als missie om dienende leiders voor te bereiden op levenslang leren. Het regionale netwerk van campussen omvat een traditionele niet-gegradueerde campus in Misenheimer, North Carolina, ongeveer 40 mijl ten noordoosten van Charlotte, een Charlotte-campus en een Raleigh-Durham-campus.

Pfeiffer is een wereldwijd geëngageerde, regionale universiteit die zich onderscheidt door haar transformationele bachelorervaringen en haar leiderschap in professionele en graduate programma's die aan de aangetoonde behoeften voldoen. Gevestigd in zijn geschiedenis als een aan United Methodist gerelateerde universiteit, en voortgestuwd door een innovatieve faculteit, bereidt Pfeiffer zijn studenten voor op een leven lang succes, geleerdheid, spiritualiteit en service.

Pfeiffer University is geaccrediteerd door de Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges om baccalaureaat en masteropleidingen toe te kennen. Neem contact op met de Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges op 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097 of bel 404-679-4500 voor vragen over de accreditatie van Pfeiffer University .

Locaties

  • Charlotte

    Mockingbird Lane,1515, 28209, Charlotte

    Vragen