Keystone logo
Pfeiffer University Bachelor of Arts in visuele communicatie
Pfeiffer University

Bachelor of Arts in visuele communicatie

Charlotte, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De visuele communicatie van Pfeiffer is een interdisciplinair programma dat de creatieve schoonheid van studiokunst en de strategische boodschapconstructie van communicatie samenbrengt. Leer hoe u de nieuwste multimediatools kunt gebruiken om advertenties, brochures, posters en andere publicatievormen te maken. Na hun afstuderen beschikken de majors in visuele communicatie over sterke vaardigheden op het gebied van grafisch ontwerp, marketing, fotografie, digitale kunst, mediaproductie en webdesign.

Loopbanen in visuele communicatie omvatten webdesign, grafisch ontwerp, marketing, mediaontwikkeling, reclame en verkoop. De vaardigheden van dit programma zijn van onschatbare waarde in de digitale wereld van vandaag en zijn zeer gewild in een groot aantal verschillende industrieën.

Het undergraduate communicatieprogramma, in de afdeling kunst en wetenschappen, is beschikbaar op de Misenheimer-campus. Profiteer van kansen op praktische ervaring door middel van stages bij tv- en radiostations, kranten, bedrijven en non-profitorganisaties.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Graad in Audiovisuele communicatie
    • Santander, Spanje
  • Bachelor of Arts graad in visuele communicatie
    • Stellenbosch, Zuid-Afrika
  • Double Degree in Audiovisual Systems Engineering and Multimedia Engineering (Spanish taught)
    • Barcelona, Spanje