Keystone logo
Pima Community College

Pima Community College

Pima Community College

Invoering

Pima Community College is een twee jaar college ten dienste van de grotere Tucson grootstedelijk gebied op zes locaties in Pima County. Opgericht in 1966, Pima's krediet cursussen award certificaten en diploma associate in een verscheidenheid van terreinen. PCC voorziet ook personeelsbestand ontwikkeling, carrière opleidingen, voortgezet onderwijs en het volwassenenonderwijs.

Pima is toegewijd om geschikte, betaalbare, toegankelijke en kwalitatief hoogstaand onderwijs met de kracht om het leven van onze studenten te transformeren, en het verbeteren van onze gemeenschap. Geschiedenis & Missie De missie van Pima Community College is een open-opnames instelling die betaalbare, uitgebreide educatieve mogelijkheden die student succes ondersteunen en te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van de studenten en de gemeenschap. Deze missie, samen met onze visie en waarden, vormen het kader voor de activiteiten van de Academie.

geschiedenis Pima toont een vaste verbintenis tot het maken van een verschil in onze gemeenschap.

Accreditatie Pima is volledig geaccrediteerd door de Higher Learning Commission (HLC). Verschillende gespecialiseerde programma's zijn ook geaccrediteerd of gecertificeerd door agentschappen in dienst.

International Students - Succesvolle ritten beginnen hier Welkom International Students! Ontdek de vele voordelen van het starten van een educatieve carrière bij Pima Community College.

U kunt besparen op lesgeld door het starten van een hoger onderwijs op Pima Community College. Vier jaar universiteiten zijn duurder dan community colleges. 2 + 2 kansen. Krijg twee graden in plaats van één! Maak uw eerste twee jaar van het hoger onderwijs op Pima Community College en het verkrijgen van een Associate Degree. Dan vul je je baccalaureaat aan een universiteit. Pima transfer afspraken maken het gemakkelijk om te dragen aan onze partner-instellingen, waaronder de Universiteit van Arizona, om je diploma te voltooien. Hier krijg je een kwaliteit van het onderwijs met hooggekwalificeerde docenten en geniet van een persoonlijke instructie in een klein klaslokaal. Ervaar de verschillende onderwijssystemen in de Verenigde Staten. Begin uw onderwijs in Pima Community College en over te dragen aan onze lokale universiteit of een andere universiteit in de Verenigde Staten. Gain een concurrentievoordeel. Schrijf u in voor onze Honors Program.

We zijn hier om u te ondersteunen! Wonen en leren in een ander land is spannend, maar kan je onzeker voelt. We zijn toegewijd aan het maken van uw verblijf warm en welkom. Dat is de reden waarom Pima Community College International Student Services Office helpt u bij het studentenvisum eisen en leidt u door een succesvolle academische ervaring. Het maakt deel uit van onze belofte om te helpen elke student slagen.

Immigratie adviseren: inzicht in de rechten en verantwoordelijkheden, het aanvragen van optionele praktische opleiding. Academische adviseren: het selecteren van programma cursussen, evaluatie van de voortgang in de richting van de universiteit overdracht, het kiezen van Engels-as-a-Tweede-taalcursussen. Culturele aanpassing: tijd doorbrengen met andere internationale studenten, het begrijpen van de Amerikaanse douane, leren hoe te leven in Tucson.

Locaties

Locaties
 • Tucson

  Community Campus, 401 North Ave., 85709, Tucson

  • Tucson

   Northwest Campus, 7600 North Shannon Road, 85709, Tucson

   • Tucson

    Desert Vista Campus, 5901 South Calle Santa Cruz, 85709, Tucson

    • Tucson

     West Campus, 2202 West Anklam Rd, 85709, Tucson

     • Tucson

      Downtown Campus, 1255 North Stone Ave., 85709, Tucson

      • Tucson

       Davis-Monthan Air Force Base Education Center, 5355 E. Granite St., Building 2441, Suite 100, 85707-3011, Tucson

       • Tucson

        East Campus, 8181 East Irvington Rd, 85709, Tucson

        Vragen