Keystone logo
University of Pittsburgh at Bradford

University of Pittsburgh at Bradford

University of Pittsburgh at Bradford

Invoering

Pitt-Bradford is bedoeld voor studenten die willen een wereldberoemde diploma te verdienen in een persoonlijke, ondersteunend en vriendelijk.

U kunt kiezen uit meer dan 40 majors en 50 minderjarigen, concentraties en pre-professionele programma's. U zult studeren op onze 317-acre campus, die is gelegen in de uitlopers van de Allegheny Mountains. Dat dicht bij de natuur betekent dat je unieke kansen, zowel in de klas en daarbuiten om te studeren.

Onze docenten zijn gewijd aan het onderwijs. U zult niet vinden graduate assistenten het geven van cursussen. En omdat onze klassen zijn klein, onze professoren zal nauw samenwerken met u om u persoonlijke aandacht te geven.

We zijn een vierjarig regionale campus van de Universiteit van Pittsburgh systeem. Dat betekent dat je in staat zijn aan te boren in de kracht van Pitt, en als je afgestudeerd bent, zul je het hebben prestigieuze Universiteit van Pittsburgh graad, Die wordt erkend over de hele wereld. En we werken hard om dat waardevolle mate betaalbaar voor u te maken. Meer dan 94 procent van onze studenten krijgen financiële hulp. In feite, tijdens het academiejaar 2016-17, was de gemiddelde financiële steunverlening $ 17.900 voor in-state studenten en $ 25.800 voor out-of-state studenten.

Om al deze redenen en nog veel meer:

 • De Princeton Review noemde ons een van de 150 Best Value Colleges in de Verenigde Staten.
 • TheBestColleges.org vermeld ons als een van de 10 beste regionale campussen in de Verenigde Staten.
 • USNews & World Report gerangschikt ons als een van de beste regionale colleges in het Noorden.
 • De Princeton Review herkende ons als een van de beste universiteiten in het noordoosten van het 13e jaar op rij.
 • We werden genoemd een College of Distinction door het college gids met dezelfde naam voor het tweede opeenvolgende jaar.
 • STEM Jobs tijdschrift ons uitgeroepen tot een 2015 STEM Jobs Goedgekeurd College.

Locaties

Locaties
 • Bradford

  University of Pittsburgh at Bradford 300 Campus Drive, PA 16701, Bradford

  Vragen