We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

The Hong Kong Polytechnic University Department of Industrial and Systems Engineering

The Hong Kong Polytechnic University Department of Industrial and Systems Engineering

The Hong Kong Polytechnic University Department of Industrial and Systems Engineering

Invoering

Industrial and Systems Engineering (ISE) is een professionele discipline die zich richt op het ontwikkelen en implementeren van optimale oplossingen vanuit een perspectief op systeemniveau.

Wij zijn een multidisciplinaire engineeringafdeling met een breed scala aan engineeringactiviteiten. ISE houdt zich bezig met het ontwerpen en verbeteren van product- en serviceprestaties in de context van efficiëntie, productiviteit, kwaliteit en betrouwbaarheid, kosteneffectiviteit, klanttevredenheid en milieu-impact.

Zoals u zich kunt voorstellen, is ISE zeer gewild in veel organisaties, variërend van industriële ondernemingen, banken, logistieke bedrijven en overheidsdiensten tot verzekeringsmaatschappijen, enz. ISE stelt dergelijke organisaties in staat om meer waar voor hun geld te krijgen en helpt mensen hun leven te verbeteren normen. Sinds onze oprichting in de jaren zestig zetten we ons niet alleen in voor het bieden van kwalitatief hoogstaand onderwijs, maar ook voor het bevorderen van academisch onderzoek. We streven ernaar onze positie als toonaangevende afdeling in zijn soort in de regio te behouden, in innovatieve praktijken op het gebied van onderwijzen en leren, toegepast onderzoek en het bevorderen van kennisoverdracht.

We werken ook actief samen met de industrie via gezamenlijke onderzoeksprojecten, adviesbureaus en regelingen voor leerbedrijven.

Deze sterke samenwerking met zowel lokale als regionale industrieën, samen met de uitstekende faciliteiten en de expertise van het personeel, biedt studenten de mogelijkheid om ondergedompeld te worden in deze samenwerkingsomgeving, waar ze veel profijt van zullen hebben als ze afstuderen.

Belangrijkste onderzoeksgebieden

 • Geavanceerde materiaalverwerkingstechnologieën
 • Precision Engineering (State Key Laboratory of Ultra-precision Machining Technology)
 • Productontwerp en miniaturisatie
 • Slimme productie en robotica
 • Operationeel en supply chain management
 • Luchtvaart- en transportlogistiek

Campusfuncties

  Locaties

  • Hong Kong

   General Office of Department of Industrial and Systems Engineering Room EF625, 6/F, Core F The Hong Kong Polytechnic University 11 Yuk Choi Road, Hunghom, Kowloon,, , Hong Kong

  Vragen