Keystone logo
Prague School of Creative Communication Marketing en Communicatie
Prague School of Creative Communication

Marketing en Communicatie

Prague, Tsjechië

Request duration

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

EUR 2.790 / per semester

Op de campus

Invoering

Creativiteit is macht. Die kracht drijft de wereld van reclame, mediabureaus en televisie aan. Klaar om de kracht te voelen? We leren je slagen in verschillende creatieve disciplines. En terwijl je aan real-world contracten werkt, vind je je toekomstige baan en zakenpartner nog voordat je klaar bent met school.

Onze creatieve marketing- en managementcursussen bieden bredere zakelijke vaardigheden voor diegenen die zich willen concentreren op marketing, communicatie, PR en reclame binnen de snelgroeiende creatieve industrieën. We leren je wat consumenten leuk vinden, van welke merken ze houden, hoeveel ze uitgeven en waar ze het uitgeven. Je bent klaar om je eigen merk te starten en je go-to marketingstrategieën te ontwikkelen. Kruip in de hoofden van consumenten zodat u hun bedrijf kunt winnen. Ondersteund door ons onderwijzend personeel en in samenwerking met andere professionals, ben je perfect gepositioneerd om je carrière in marketing, reclame, media, televisie en radio te beginnen. Elke cursus binnen ons marketing- en managementportfolio wordt gegeven met een mondiaal perspectief, waardoor u de vaardigheden krijgt die nodig zijn om overal ter wereld een creatieve carrière na te streven. We garanderen dat al onze onderwijsprogramma's projectmatig zijn. Deze combinatie van zakelijke en creatieve kennis betekent dat onze alumni zeer inzetbaar zijn en een hoog aangeschreven kwalificatie hebben.

De creatieve industrie is de toekomst. Start uw toekomst vandaag nog bij ons. Kies een van onze drie programma's. Ben je niet zeker van je specialisatie? Geen probleem. Op onze school kun je later je focus verleggen. En als Engels niet je moedertaal is, doe dan mee

onze intensieve Engelse lessen terwijl je al in het Engels studeert.

Specialisaties

  • Creatieve marketing en communicatie
  • Management in de creatieve industrie
  • Digitale marketing en communicatie

toelatingen

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen