Keystone logo
Princess Sumaya University For Technology : PSUT ELEKTRONICA TECHNIEK B.SC
Princess Sumaya University For Technology : PSUT

ELEKTRONICA TECHNIEK B.SC

Amman, Jordanië

Request duration

Engels, Avestisch

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De B.Sc. in Electronics Engineering Program is geaccrediteerd door de Engineering Accreditation Commission van ABET, http://www.abet.org. Dit programma richt zich op elektronica als specialiteit in de elektrotechnische arena. Het biedt studenten up-to-date cursussen in micro-elektronica en toepassingen. Het omvat analyse en ontwerp met behulp van de nieuwste internationale tools en software die door de moderne industrie zijn overgenomen. Het curriculum is ontworpen met een solide achtergrond van de primaire elektrotechnische gebieden zoals computers, communicatie, stroomvoorziening en besturing. Studenten verwerven de nodige praktische vaardigheden die hand in hand gaan met de aangeleerde theoretische kennis op verschillende gebieden.

Het elektronica-engineeringprogramma bij PSUT biedt studenten de mogelijkheid om moderne technische uitdagingen aan te gaan. De afdeling werkt samen met internationale bedrijven van wereldklasse om het curriculum van het programma te verbeteren. Dit partnerschap stelt studenten in staat om geavanceerde ontwerpsoftware te gebruiken en vaardigheden te verwerven die nodig zijn om te concurreren in de geavanceerde technologie van de geïntegreerde schakelingenindustrie. Verder stuurt de afdeling haar goed presterende studenten om te trainen in ontwerpcentra van wereldklasse om de vaardigheden die ze tijdens hun studie hebben opgedaan te verbeteren. Bovendien werken studenten en de faculteit elektronica-engineering nauw samen met het Technology Incubator Park in Al-Hassan Science City om nieuwe ondernemende bedrijven te starten op het gebied van geavanceerde technologie en het ontwerp en de ontwikkeling van geïntegreerde schakelingen.

Het curriculum is gebaseerd op semesteruren van 160 studiepunten. Studenten studeren meestal af in vijf jaar of minder. Het programma accepteert studenten die slagen voor hun Jordanian General Secondary Exam / Science Stream, of gelijkwaardig, met een gemiddelde van ten minste 80%.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • BSc (Honours) in Computing met Electronic Engineering
    • Online United Kingdom
  • Bachelor in Electrical & Electronic Engineering
    • Eindhoven, Nederlanden
  • Bachelor of Science in elektronica en communicatietechniek
    • Cospicua, Malta