Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Paul Smith's College

Paul Smith's College

Paul Smith's College

Invoering

Als het gaat om cookie-cutter hogescholen, Paul Smith is allesbehalve. Sterker nog, we zijn de enige 4-jaar college binnen de grenzen van de wereldberoemde "forever wilde" Adirondacks.

Studenten aan Paul Smith's College ervaring een hands-on opleiding die bewezen carrière training met een zinvolle exploratie van het zelf, de samenleving en de aarde combineert:

  • als je een grote bosbouw, dan heb je een rol spelen bij het duurzame beheer van de 14.000-acre eigendom van de hogeschool
  • als je een visserij en de natuur belangrijke wetenschap bent, zult u leren om te taggen en bijhouden van verschillende soorten
  • als je een ondernemende business studies belangrijk, zul je een werkende business plan te schrijven voor een lokale bediening

Wonen en hier leren vraagt ​​om een ​​speciaal soort student - iemand die de overvloed van onze natuurlijke landschappelijke waarden en omarmt onze geest van creatieve zelfredzaamheid. We noemen onszelf Smitties. Klinkt alsof je? Laten we praten!

Onze Missie

Paul Smith is in tegenstelling tot een universiteit in Amerika. Onze locatie en de historische erfenis bieden studenten ongekende mogelijkheden voor hands-on leren op het gebied van zorg voor het milieu, bosbeheer, gastvrijheid en nog veel meer. Onze unieke aanpak is om ervaringsleren en traditionele leren te combineren, met behulp van de klas als een startpunt voor veldwerk, laboratorium onderzoek, stages en on-the-job ervaring.

Als gevolg hiervan, Paul Smith's College afgestudeerden verlaten met de stevige academische achtergrond, vertrouwen en real-world ervaring om te gedijen in hun gekozen gebieden.

Mission Statement

Paul Smith's College leidt actief studenten om productieve burgers te worden door het combineren van ervaringsleren en traditionele instructie door middel van onze inzet voor de ontdekking, discipline en creativiteit. Onze Paul Smith's College gemeenschap, die woonachtig zijn in het Adirondack Park, bevordert de economische, sociale en ecologische duurzaamheid.

Waarom Paul Smith's? Het gaat over de Experience

Hier is de formule: Onze academici + onze faculteit + onze locatie = een college ervaring die je nergens anders kunt krijgen.

Met ongeveer 900 studenten Paul Smith is een hechte, ondersteunende en gewetensvol 'groene' hogeschool gemeenschap. Wij bieden 17 bachelor- en zeven Associate degree-programma's.

Van Campus Carrière

Negen van de tien Smitties - dat is wat we noemen Paul Smith's alumni - het land een baan of naar school grad binnen zes maanden na het afstuderen. Onze afgestudeerden zijn onder andere milieu-beleidsmakers, voedsel vrachtwagen ondernemers, parkwachters, toevlucht managers, en Fortune 500 CEO's.

Het leven in de Adirondacks

Ze noemen ons het College van de Adirondacks voor niets. Onze campus is gelegen binnen de zes-miljoen-acre Adirondack Park - en als je hier woont, word je een Adirondacker. We hebben een Houthakkers Team en een kampioenschap sneeuwschoenen team. En elk jaar in februari, zult u verzamelen met duizenden collega-Adirondackers bij Saranac Lake naar de oostkust langstlopende Winter Carnaval vieren. Bij warm weer, lenen een van kano's van het college, wandelen mijl van paden voor de deur, of het aanpakken van de campus hoge touwenparcours. In de winter, kunt u de indoor campus klimwand geraakt en de Olympische skipistes op Whiteface Mountain slechts 30 minuten van de weg.

Wat kan de Paul Smith's Experience voor u doen?

Kom zie voor jezelf. Plan een campus bezoek of een toelatingscommissie officier praten door te bellen naar (800) 421-2605 of e-mail naar [email protected].

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Paul Smiths

    New York 30,7777, 12970, Paul Smiths

    Vragen