
Bachelor in culinaire kunsten & service management
Paul Smiths, Verenigde Staten
DUUR
TALEN
Engels
TEMPO
Full time
DEADLINE VOOR AANMELDING
Aanvraagdeadline
EERSTE STARTDATUM
Sep 2024
STUDIE FORMAAT
Op de campus
Beurzen
Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren
Invoering
Bachelor Degree in Culinary Arts & Service Management
Onze afgestudeerden zijn veelzijdige leiders klaar om de spannende eten en drinken industrie in te voeren. Hands-on leren gebeurt in onze zes voedsellaboratoria commercieel-kwaliteit, twee op de campus restaurants en student-run retail bakkerij outlet. Cursussen wordt toegepast in de echte wereld door middel van een semesterlong reeks van het hotel, culinaire en food service werkervaringen. Studenten ontwikkelen vaardigheden onder faculteit toezicht tijdens het af te werken campus met professionals, studenten met betaalde werkgelegenheid dat hun carrière doelen te ondersteunen. Wat leert u?
- geavanceerde kooktechnieken
- opkomende trends in voeding, sanitaire voorzieningen en diensten voor voedselvoorziening
- esthetische waardering voor zintuiglijke waarnemingen van smaken, geuren, plaat presentaties en ambiance
- marketing, sales en customer service
- onderzoek en ontwikkeling
- strategische planning en financieel beheer
- planning en operaties
- leiderschap
Afgestudeerden in het personeelsbestand als executive chef-koks, hotel en resort managers, onderzoek en ontwikkeling deskundigen, managers van grootschalige foodservice-activiteiten en een eigen chef-koks. Dit programma bereidt ook ondernemers om een full-service restaurant of meerdere locaties food service operatie bedienen.

Geaccrediteerd door de American Culinary FEDERATION
Belangrijkste feiten
- BPS graad
- 123 credit-uren (minimum) nodig
- 31+ kredieten moeten in de liberal arts and sciences
- 45+ credits moet in 300/400 level cursussen
- 800 uur van de industrie werkervaring vereist
- 200 uur (minimum) vereist bij elke stage plaats
- Dit is geen credit-dragende en er is geen collegegeld
- Geaccrediteerd door de American Culinary Federation
Career Opties
- Executive chef
- Sous chef
- Banketbakker
- collectieve chef
- Catering
- Dining diensten
- culinaire opvoeder
- restaurant management
- Eet- en drinkgelegenheden
- Menu ontwerp
Verplichte vakken
- Financial Accounting
- geavanceerde Patisserie
- Professioneel Koken Fundamentals I
- Professioneel Koken Fundamentals II
- Internationale keuken
- Contemporary Cuisine
- Food service Operations Management
- Garde Manger / Charcuterie
- Commerciële Koken en Catering
- Voeding / Food Science
- American Gastronomie
- Culinair Futures / Food Technology
- Geavanceerd Kitchen Menu Beheer
- De Global Market
- financiën
- Hospitality Futures
- De Dienst Economie
- ethiek
- taal Sequence
- Strategische planning en beleid
- Reclame en promotie
- Dining Room & Kitchen Operations
- Food service Sanitation
- faciliteiten Planning
- Environmental Management
- culturele Oenologie
- Capstone Project Planning
- Capstone Project
English Language Requirements
Over de school
Vragen
Vergelijkbare cursussen
Bachelor in International Pastry Management
- Écully, Frankrijk
Diploma in gastronomie
- Valencia, Spanje
Bachelor in Gastronomy
- Split, Kroatië
- Zagreb, Kroatië