Keystone logo
Pacific Union College Online

Pacific Union College Online

Pacific Union College Online

Invoering

Opgericht in 1882, Pacific Union College is een Zevende-dags Adventisten Christian college met een sterke vrije kunsten traditie. het college ligt in het hart van Californië's Napa Valley, biedt een volledig erkende vierjarige programma en benadrukt academische uitmuntendheid, authentieke spirituele ervaring, en de service aan de lokale en wereldwijde gemeenschappen.

PUC's Mission Statement

Pacific Union College is een Zevende-dags Adventisten leergemeenschap met een uitstekende Christus gerichte opleiding die haar studenten voorbereidt op productieve leven van bruikbare humane service en compromisloze persoonlijke integriteit.

ACADEMICS

Het college is erkend als een National Liberal Arts College door US News & World Report sinds 2009. Voorheen PUC werd gerangschikt in de top van de categorie Western Regional Colleges gedurende 17 opeenvolgende jaren. PUC is ononderbroken accreditatie onderhouden door de westerse Vereniging van Scholen en universiteiten Senior College en de Universiteit van de Commissie (WSCUC) sinds 1951. In 2011, WSCUC vernieuwde volledige accreditatie PUC door middel van het voorjaar 2018. Het college is ook geaccrediteerd door de accreditatie Vereniging van Zevende-dags Adventisten scholen, hogescholen en universiteiten. Het college heeft meer dan 90 full-time hoogleraren en biedt meer dan 70 graden en programma's, waaronder associate, bachelor en master-opleidingen. A 13: 1 student-to-leraar ratio biedt een uitstekend niveau van wetenschappelijke ondersteuning en begeleiding. PUC senioren scoren ruim boven het landelijk gemiddelde in de Major veldproeven (mfts), met 95 percentiel rankings of hoger voor de afdelingen van de wiskunde en psychologie in 2015. PUC heeft een lange traditie van hoge acceptatie tarieven op medische en tandheelkundige scholen en graduate-programma's. Alumni hebben Loma Linda University, UC Davis School of Law, UCLA, Yale en andere prestigieuze instellingen bijgewoond. Faculteit omvat Fulbright Scholars en National Science Foundation subsidie ​​winnaars.

Geloof en service

Tientallen dagelijkse bijbelstudies, gebedsgroepen, en aanbidding kansen plaatsvinden over de campus. Studenten deelnemen aan meer dan 20 community outreach programma's om lokale buren en mensen in nood over de hele wereld te dienen. De on-campus PUC Kerk vult meerdere malen tijdens de week als de campus familie bij elkaar verzamelt om te aanbidden. Geloof en leren zijn geïntegreerd in de klas, waar de christelijke professoren voeden studenten op hun academische en spirituele reizen. PUC heeft meer dan 1.300 student zendelingen gestuurd om te dienen in landen, waaronder Chili, de Tsjechische Republiek, Kazachstan, Kenia, de Marshall Eilanden, en Zuid-Korea. School pauzes zijn ideale momenten om te dienen voor studenten die zich bezighouden met langlopende projecten in Nicaragua, Fiji, Brazilië, en Arizona.

Plaats

PUC is de Napa Valley's slechts vier jaar college. De bestemming campus ligt op 70 mijl ten noorden van San Francisco en 60 mijl ten oosten van de Stille Oceaan. De campus werd erkend als de mooiste college in de natie door Newsweek magazine. Het college handhaaft meer dan 30 mijl van wandel-en fietspaden. The Albion Retreat and Learning Center, campus PUC op de Mendocino Coast, dient als thuisbasis voor de klassen en retraites. PUC's Noord-Californië locatie biedt gemakkelijke toegang tot recreatie en ontspanning in de San Francisco Bay Area, Sacramento Valley, Lake Tahoe, en daarbuiten.

Onze Geschiedenis

De PUC verhaal begint met de Zevende-dags Adventisten, die al lange tijd had een sterke betrokkenheid bij het onderwijs. Tijdens de late jaren 1800 en vroege jaren 1900, de kerk gevestigde scholen en universiteiten in de buurt van belangrijke centra bevolking in Noord-Amerika.

In 1874 stichtte de kerk haar eerste universiteit in Battle Creek, Michigan. Een paar jaar later, de snel groeiende California kerk begon op zoek naar een goede locatie voor een school in Noord-Californië.

Vijftien mijl ten noorden van Santa Rosa, in de wijngaarden van Healdsburg, vonden ze ideale woning en kocht een imposante, volledig ingericht bouwstenen net buiten de hoofdstraat van Healdsburg's. Healdsburg Academy geopend er op 11 april 1882, met twee docenten en zesentwintig studenten. In 1899, aan de groeiende curriculum te geven, de naam van de school werd veranderd in Healdsburg College. In 1906 werd het Pacific Union College.

In 1909, de kerk kocht de Angwin Resort in de bergen boven St. Helena. Ze kocht de grond en de gebouwen voor $ 60.000, en PUC werd gewijd op het huidige Angwin plaats op 29 september 1909. hotel van het resort, bowlingbanen, en huisjes werd slaapzalen, klaslokalen, en de faculteit woningen. Studenten en docenten werkten samen bouwen van andere structuren, vaak met behulp van hout geoogst uit het pand College.

Na verloop van tijd, de campus zag de veranderingen en de avonturen van een groeiend land. Veranderingen in voorzieningen en programma's terug te vinden veranderingen in cultuur en ontwikkeling, met inbegrip van het komen en gaan van een zuivelfabriek, een kippenboerderij en dergelijke cursussen zoals smeden en huishoudkunde. Na verloop van tijd, het college toegevoegd lichamelijke opvoeding majors, de luchtvaart en film & tv-programma's, en andere hedendaagse vakgebieden. De school heeft altijd al een sterke onderwijs, religie en wetenschappelijke programma's, met bijzondere aandacht en succes in de pre-medische opleidingen.

PUC was de eerste school om de confessionele College van Regenten normen te voldoen voor het college accreditatie, in 1932. In 1933 PUC werd geaccrediteerd door de Northwest Vereniging van Middelbaar en Hoger Onderwijs, een andere primeur voor Adventist hogescholen. Accreditatie door de westerse Vereniging van Scholen en universiteiten kwam in 1951.

Een van de belangrijkste bijdragen van PUC aan de Adventisten systeem was de introductie van afgestudeerde werk in 1934 met de oprichting van een zeer succesvolle zomer programma genaamd de Advanced Bijbel School. Na de sessie 1936, werd de school overgebracht naar Washington, DC, en werd de Zevende-dags Adventist Theological Seminary.

Vandaag het college prachtige natuurlijke omgeving en Californië stijl blijven honderden studenten verwelkomen elk jaar, het aanbieden van een gemeenschap van echte leren en spirituele authenticiteit.

Locaties

Locaties
 • Angwin

  Pacific Union College One Angwin Ave. Angwin, CA 94508, , Angwin

  • facebook
  • twitter
  • youtube
  • instagram

Opleidingen

  Instelling biedt ook:

  Vragen